Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Preinscripcions obertes a Santa Coloma


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.02.2009 13:51

Preinscripcions obertes per a les JES Santa Coloma

www.fcbarcelona.cat


El proper dimecres 25 de febrer es tanca el termini de preinscripció per a les properes Jornades d’Esport Solidari que la Fundació desplegarà per preparar formadors en l’ús educatiu de l’esport.


La Fundació durà a terme del 27 de febrer a l’1 de març una nova edició de les Jornades d’Esport Solidari ( JES ). Aquest cop a Santa Coloma de Gramenet, localitat on està en marxa també un centre XICS. Seran tres dies en què, a través de sessions teòriques i pràctiques, es donaran claus perquè els educadors tinguin més eines per utilitzar l’esport com a eina educativa i d’inclusió social. Consulteu el programa sencer aquí .

Dirigides a professionals de l’educació

La preinscripció està dirigida a educadors, monitors i professionals de l’educació en general que en l’actualitat treballin amb el col•lectiu de la infància i adolescència en risc d’exclusió social. El principal requisit és que aquests professionals desenvolupin la seva tasca educativa en el marc geogràfic següent: Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs i Badalona. Cliqueu aquí per descarregar el full d’inscripció. Cal remetre’l a l‘adreça següent: fundacio@fcbarcelona.cat

Jornades gratuïtes, places limitades

La participació en aquestes JES de tres dies de duració és gratuïta. Les places, però, són limitades i les preinscripcions s’atendran per ordre d’arribada. Les persones acceptades rebran una confirmació per part de la Fundació FC Barcelona.Beneficiaris de les JES d'Honduras.
Beneficiaris de les JES d'Honduras.
Cinquenes jornades de la Fundació
Les de Santa Coloma seran les cinquenes JES que dugui a terme la Fundació FC Barcelona després d’haver desplegat amb èxit anteriorment el programa a Tànger (el Marroc), Richard Toll (el Senegal), Barri del Raval (Barcelona) i San Pedro Sula (Honduras).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana