Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tots al camp, amb Estrella Damm


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.02.2009 14:20

Tots al camp, amb Estrella Damm

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i Estrella Damm, patrocinador oficial del club, posen en marxa una nova promoció per omplir el Camp Nou i el Palau Blaugrana. Comprant Estrella Damm es pot aconseguir fins a un 30% de descompte en les entrades.


Els aficionats del Barça, tant els de futbol com els de bàsquet, tenen una nova fórmula per aconseguir descomptes en el preu de les entrades. Comprant qualsevol envàs no retornable d’Estrella Damm obtindran fins a un 30% de descompte en el preu de dues entrades.

Com es pot gaudir d’aquesta promoció?

Tots aquells qui vulguin beneficiar-se d’aquesta promoció hauran de lliurar el tiquet de la compra (del supermercat o hipermercat) a les taquilles del FC Barcelona. És imprescindible que al tiquet hi surti especificada la compra de productes Estrella Damm i el seu import. En el mateix supermercat, a la secció de cerveses, hi trobareu la comunicació corresponent a aquesta promoció.

Descomptes

Per cada 5 euros de compra de productes Estrella Damm s’obté un 10% de descompte en el preu de dues entrades, com a màxim. Per cada 10 euros de compra, el descompte és del 20% i, si la compra d’Estrella Damm és igual o superior als 15 euros, el descompte arriba fins al 30%.

L’oferta és vàlida per a tots els partits de Lliga jugats al Camp Nou i per als partits de l’ACB al Palau Blaugrana, des del 15 de febrer fins al 30 d'abril del 2009. Per consultar les bases de la promoció, fes clic aquí.
Tots al camp, amb Estrella Damm


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana