Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades per a la final de la Champions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.02.2009 17:42

Entrades per a la final de la Champions

www.fcbarcelona.cat


Del 2 al 16 de març, la UEFA posarà a la venda a través del seu lloc web 10.000 entrades per a la final de la Champions que es disputarà a l’Estadi Olímpic de Roma el dia 27 de maig.


La UEFA ha anunciat aquest dilluns quin serà el procediment per aconseguir entrades per a la final de la Champions del 2009. El procés, obert al públic en general, s’iniciarà el dia 2 de març a les 12 h i l’única fórmula per adquirir localitats serà a través de www.uefa.com.

Procés de sol•licitud

albertini_3.jpgTots els interessats a obtenir alguna d’aquestes 10.000 entrades hauran d’omplir un formulari que trobaran al lloc web de la UEFA. Cada aficionat tindrà dret a un màxim de dues entrades. Com que és probable que la demanda superi l’oferta, es durà a terme un sorteig entre tots els inscrits.

Preus de les entrades

El preu de les entrades oscil•la entre els 200 i els 70 euros, en funció de la categoria. Les entrades de Categoria 1 (centrades) costen 200 euros; les de Categoria 2 (bàsicament als córners), 140 euros; les de Categoria 3 (en els gols), 90 euros; i, finalment, 70 euros per als discapacitats.

A l’espera dels equips finalistes

Cal tenir present que els dos equips que arribin a la final de la Champions tindran a la seva disposició 20.000 entrades cadascun, un 60% de l’aforament total. L’Estadi Olímpic de Roma té capacitat per a 67.000 espectadors. Així doncs, la distribució de les entrades serà la següent: 40.000 entrades per als equips finalistes, 10.000 entrades per al públic en general –que es posaran a la venda a partir del 2 de març- i les 17.000 restants per als compromisos de la UEFA, el comitè organitzador local, les federacions nacionals i els socis comercials.

Totes les localitats seran personalitzades i els únics llocs per aconseguir-les seran la pàgina web de la UEFA i, més endavant, els dos clubs finalistes.
Foto: uefa.com
Foto: uefa.com
Suport de Demetrio Albertini
L’exjugador del FC Barcelona i actual vicepresident de la Federació Italiana de Futbol, Demetrio Albertini, encapçala el projecte de la final que es diputarà el dia 27 de maig a Roma. Albertini, que va jugar una temporada en aquest estadi, amb la samarreta del Lazio, va disputar un total de tres finals de la màxima competició continental. L’exjugador italià dóna el seu suport en l’organització de la final i afirma que és una gran oportunitat per a Roma.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana