Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Líders en afició a Europa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.02.2009 12:06

Líders en afició a Europa

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona encapçala la classificació dels clubs amb més aficionats d’Europa, segons un estudi realitzat per la societat alemanya Sport + Markt. Amb 44,2 milions de fans, el club blaugrana se situa per davant del Madrid i el Manchester United.


La superioritat que el primer equip de futbol demostra sobre el terreny de joc ha arribat de manera molt positiva a l’afició. I és que segons un estudi elaborat per la societat alemanya Sport + Markt, el Barça compta amb un total de 44,2 milions d’aficionats a Europa, una xifra que permet al club situar-se en la primera posició quant a nombre d’aficionats al continent.

En primera posició

qm3d5640.jpgEls resultats d'aquesta consulta posicionen el Barça per davant del Reial Madrid, amb 41 milions, i el Manchester United, amb 37,6. D’aquesta manera, el FC Barcelona supera el club blanc en 3,2 milions d’aficionats, i el vigent campió d’Europa en 6,6 milions. La quarta i la cinquena posició estarien ocupades pel Chelsea i el Zenit de Sant Petersburg.

L’enquesta

fcb-valladolid_x18x.jpgLa investigació de Sport + Markt es va dur a terme partint de l’opinió de més de 9.600 aficionats al futbol d’edats compreses entre els 15 i els 69 anys i d’un total de 16 països europeus –Alemanya, el Regne Unit, Espanya, Itàlia, França, Holanda, Portugal, Turquia, Croàcia, República Txeca, Àustria, Polònia, Rússia, Hongria, Suïssa i Grècia-.
Líders en afició a Europa

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Els 10 clubs amb més aficionats d’Europa
Aquests són els 10 clubs del continent que compten amb un major nombre de fans al continent europeu (calculats en milions):

1.- FC Barcelona, 44,2
2.- Reial Madrid, 41
3.- Manchester United, 37,6
4.- Chelsea, 25,6
5.- Zenit Sant Petersburg, 23,9
6.- Liverpool, 23
7.- Arsenal, 21,3
8.- Milan, 21
9.- Bayern Munic, 19,8
10.- Juventus, 17,5


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana