Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Consell Assessor, debat obert


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.02.2009 18:55

Consell Assessor, debat obert

www.fcbarcelona.cat


El Consell Assessor del FC Barcelona s’ha reunit aquest dimarts a la tarda a la Sala París per conèixer, entre d'altres temes, l'actualitat social del club.


Els membres del Consell Assessor han debatut amb Joan Laporta l'actualitat del club a tots els nivells i han atès l'exposició dels tècnics de la Fundació que els han informat de tots els projectes que s’han dut a terme durant el primer semestre de la temporada 2008/09. La inauguració dels centres XICS a Santa Coloma de Gramenet i Tànger, l’acte a Nova York amb l’Unicef amb motiu del Dia Mundia contra la Sida i el programa contra el racisme presentat al Parlament Europeu han estat alguns dels temes exposats a la reunió.

Intercanvi d’opinions

El Consell Assessor del FC Barcelona és un òrgan no vinculant format per una vintena de membres amb el qual es realitzen reunions periòdiques per sotmetre a debat les iniciatives impulsades pel Club i la Fundació. La trobada d’aquest dimarts, presidida per Joan Laporta, ha comptat amb la presència, entre altres membres, de Raimon Carrasco, Anton Maria Espadaler i Marjolijn Van Der Meer.
Consell Assessor, debat obert


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana