Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Disponibilitat d’entrades per a Lió


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.02.2009 13:12

Disponibilitat d’entrades per a Lió

www.fcbarcelona.cat


Demà dimarts, 3 de febrer, a les 19 hores, es tancarà el procés de reserva d’entrades per al partit d’anada dels vuitens de final de la Champions davant l’Olympique. Tots els socis que no s’ho vulguin perdre encara tenen temps de fer la seva reserva.


Només queden dos dies perquè els socis i sòcies del FC Barcelona que vulguin estar presents en el partit que tindrà lloc el pròxim 24 de febrer a l’Stade Gerland entre l’Olympique de Lió i el FC Barcelona facin la seva reserva d’entrades. De moment, s’han enregistrat 627 peticions d’entrades de les 1.344 que el club té a disposició dels seus socis.

Com sol·licitar entrades

Tots aquells socis que vulguin participar en aquest procés hauran d’omplir un formulari que des de divendres passat està disponible a la secció d’entrades del lloc web del Barça.

Cada soci pot fer una única petició d’una entrada. Però per facilitar que diversos socis viatgin junts, dins d’un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis. El preu de cada entrada és de 60 euros.

Assignació de les entrades

Un cop tancat el procés, i en el cas que el nombre d’entrades sol·licitades sigui inferior al de les que el club posa a disposició dels seus socis, aquestes seran directament assignades.

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el 4 de febrer es durà a terme un sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits.

Entre el dimecres 4 i el dijous 5 de febrer es comunicarà als socis agraciats quan poden recollir les entrades, que s’haurà de fer els dies 9, 10 i 11 de febrer.
Disponibilitat d’entrades per a Lió
Viatge a Lió
El FC Barcelona, juntament amb l’agència de viatges RACC, ofereix la possibilitat de viatjar a Lió el mateix dia de partit. El desplaçament inclou el vol d’anada i tornada, el trasllat a la ciutat, a l’estadi i també a l’aeroport, un cop ha acabat el partit, i la presència d’un guia acompanyant.

El preu per a socis del FC Barcelona i del RACC és de 260 euros, més 30 euros de taxes (sense incloure el preu de l’entrada). Mentre que per a no socis del FC Barcelona i del RACC el preu és de 290 euros, sense incloure els 30 euros de taxes i els 60 euros que val l’entrada. El preu i el viatge està garantit sempre que hi hagi un mínim de 170 persones que sol·licitin aquest servei.

Per reservar el viatge a Lió cal anar a qualsevol agència de RACC Viatges. Hi ha temps d’inscriure’s fins al dimarts 11 de febrer a les 17 hores.

Fes clic aquí per veure el programa de viatge.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana