Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ambient de derbi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.01.2009 12:20

Ambient de derbi

www.fcbarcelona.cat


Com tot derbi, el matx d’aquesta nit tindrà un ambient especial. El preu popular de les entrades i les banderetes que es repartiran entre els assistents faran del Barça-Espanyol una gran festa.


Com va dir Guardiola dimecres, l’equip necessita un camp ple per accedir a semifinals. I sembla que una bona entrada està pràcticament garantida. Els preus econòmics que va fixar el club –a partir dels 7 euros per als socis i dels 10 per a la resta del públic- han arribat a la gent i, dijous a les 12.00 hores, ja s’havien venut unes 17.500 entrades.

15.000 banderetes

IMG_2809.JPGI de les 17.500 entrades venudes, a les 15.000 banderetes que repartirà el club abans del matx. Així, el camp guanyarà en color i animació: 10.000 de les banderetes seran blaugrana i les altres 5.000 seran senyeres. Molts dels assistents al derbi podran animar l’equip de Guardiola amb una.

Una Llotja de luxe

L’ambient de derbi s’estendrà, també, fins a la Llotja. Han confirmat la seva assistència, entre d’altres, el president del Parlament, Ernest Benach, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.
Ambient de derbi
Disponibilitat d’entrades a través del Seient Lliure
Cal recordar que en cas que s’esgotin les entrades, el FC Barcelona, gràcies a la iniciativa Seient Lliure, va posant a la venda totes les localitats que els socis amb abonament hagin alliberat prèviament. El sistema Seient Lliure permet que un soci amb abonament que no pot assistir a l’estadi en un partit concret pugui posar a disposició del club la localitat abonada, fet que permet una constant evolució de la disponibilitat d’entrades.

D’aquesta manera, si en un moment concret no es troben entrades disponibles, hi ha la possibilitat de trobar-ne posteriorment. És important, per tant, que els socis que ja sàpiguen que no assistiran al derbi d’aquesta nit, alliberin les seves localitats com més aviat millor.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana