Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les entrades per a Lió, a partir de divendres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.01.2009 11:48

Les entrades per a Lió, a partir de divendres

www.fcbarcelona.cat


Aquest divendres 30 de gener s’obre el procés de reserva d’entrades per al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre l’Olympique i el Barça. Es posen a disposició 1.344 entrades, totes exclusives per als socis del Barça.


Des d’aquest divendres 30 de gener, a partir de les 10 del matí, i fins al dimarts 3 de febrer, a les 19 h, estarà obert el procés de reserva d’entrades per al partit de vuitens de final de la Lliga de Campions que enfrontarà l’Olympique de Lió i el FC Barcelona. L’Stade Gerland serà l’escenari el 24 de febrer a les 20.45 h dels primers 90 minuts d’aquesta eliminatòria.

De les entrades que l’Olympique ha cedit al Club per al partit a Lió, el 80% del total es destinaran als socis i penyes i un 20% als patrocinadors i compromisos del club, com és habitual. Per tant, de les 2.100 localitats disponibles, 1.344 seran per als socis, 336 es destinaran a les Penyes i la resta (420) per als patrocinadors i compromisos del club.

Petició d’entrades

El procés és exclusiu per als socis, i caldrà omplir un formulari que estarà disponible a la secció d’entrades del lloc web del Barça a partir del 30 de gener a les 10 hores. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada. Però per facilitar que diversos socis viatgin junts, dins d’un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis.

El preu de cada entrada és de 60 euros.

Sorteig davant de notari

sortida_manchester.JPGUn cop tancat el procés, el 3 de febrer, i en cas que hi hagi més sol•licituds que entrades disponibles es realitzarà, el dia 4 de febrer, un sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits.

Entre el dimecres 4 i el dijous 5 de febrer es comunicarà als socis agraciats quan poden recollir les entrades, que s’haurà de fer els dies 9, 10 i 11 de febrer.

Cobrament de l’entrada

En el moment de fer la inscripció, es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, tant si és per assignació directa o bé per sorteig, es carregarà de forma automàtica i immediata l’import de l’entrada i es formalitzarà la compra.

En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades.

Si no es pogués efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
Les entrades per a Lió, a partir de divendres
Viatge a Lió
El FC Barcelona, juntament amb l’agència de viatges RACC, ofereix la possibilitat de viatjar a Lió el mateix dia de partit. El desplaçament inclou el vol d’anada i tornada, el trasllat a la ciutat, a l’estadi i també a l’aeroport, un cop ha acabat el partit, i la presència d’un guia acompanyant.

El preu per a socis del FC Barcelona i del RACC és de 260 euros, més 30 euros de taxes (sense incloure el preu de l’entrada). Mentre que per a no socis del FC Barcelona i del RACC el preu és de 290 euros, sense incloure els 30 euros de taxes i els 60 euros que val l’entrada. El preu i el viatge està garantit sempre que hi hagi un mínim de 170 persones que sol·licitin aquest servei.

Per reservar el viatge a Lió cal anar a qualsevol agència de RACC Viatges. Hi ha temps d’inscriure’s fins al dimarts 11 de febrer a les 17 hores.

Fes clic aquí per veure el programa de viatge.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana