Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Cursa Barça-L’illa, el 22 de març


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.01.2009 22:01

La Cursa Barça-L’illa, el 22 de març

Gustau Galvache


Després de l’èxit de participació de la primera edició, amb més de 1.500 atletes, el FC Barcelona aposta perquè la segona edició de la Cursa Barça-L’illa torni a ser un èxit de convocatòria. L’esdeveniment tindrà lloc el 22 de març.


Serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, lloc d’entrenament del primer equip de futbol del Barça i del seu futbol base, on s’iniciarà la segona edició d’una cursa que comença a fer forat dins dels calendari de curses populars a Catalunya.

Jornada d’esport i barcelonisme

cursa_logo.jpgSerà el proper 22 de març quan tindrà lloc la segona edició de la Cursa. A partir de les 10 del matí es viurà una jornada marcada per l’esport i el barcelonisme. L’esperit de la Cursa és el d’apropar a la pràctica de l’atletisme tots els socis i afeccionats del FC Barcelona mitjançant l’esport.

Set quilòmetres

Circuit_SJD.jpgEl recorregut serà de 7 quilòmetres, sense desnivells importants i adaptat a totes les persones que vulguin participar sigui quina sigui la seva edat, el seu nivell i l’enfocament que facin de la pràctica esportiva. Les categories van des dels veterans fins als infantils (nascuts l’any 1998).

Dues maneres per inscriure’s

A partir del 2 de febrer, les inscripcions es podran fer de dues maneres: per internet i presencialment a les botigues especialitzades Bikila, Atleta’s Domingo Catalán i Runnersworld. També es podran realitzar inscripcions a L’illa Diagonal, durant els caps de setmana del mes de març previs a la Cursa, i als complexos esportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.

La Cursa es regirà pel següent reglament i aquí es pot descarregar el  díptic d'inscripció.

Recollida de dorsals

Els participants a la II Cursa Barça–L’illa poden recollir el seu dorsal del 18 al 21 de març al Centre Comercial L’Illa Diagonal (a la planta 0, entre les botigues FNAC i MUJI). L’horari de recollida serà: dimecres, dijous i divendres de 16 h a 21 h i dissabte de les 11 h a les 14 h.

Cal tenir present que, per recollir el dorsal, cal presentar el resguard d’inscripció o el DNI del participant.

El mateix dia de la Cursa no es realitzarà entrega de dorsals ni es realitzaran inscripcions.

Descomptes i obsequis

Els atletes que s'apuntin abans del mes de març tindran un descompte en el preu. A banda, tots els participants a la segona edició de la Cursa Barça – L’illa rebran una samarreta de la cursa. Un cop finalitzin la prova se'ls lliurarà una bossa amb diferents obsequis.

Recorregut

Un altre dels atractius de la Cursa serà poder conèixer la ciutat de Sant Joan Despí. La prova s’inicia a la Ciutat Esportiva, per seguir cap a la zona residencial de la població del Baix Llobregat i vorejar TV3. La zona de Fontsanta i el pas pel centre del municipi seran el tram final fins a arribar de nou a la seu dels entrenaments dels homes de Josep Guardiola.

Imatge de la primera Cursa Barça-L'illa celebrada l'any passat.
Imatge de la primera Cursa Barça-L'illa celebrada l'any passat.
Període d’inscripció
Del 2 de febrer al 17 de març

Inscripcions realitzades del 2 de febrer a l’1 de març: 10 euros per a socis del FC Barcelona i 13 euros per als no socis.

Inscripcions realitzades del 2 de març al 20 de març: 12 euros per als socis del FC Barcelona i 15 euros per als no socis.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana