Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El model Barça, exemple a l’IESE


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.01.2009 15:09

El model Barça, exemple a l’IESE

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha estat present aquest dijous al matí a l’escola de negocis IESE. El club i la seva Fundació han estat els exemples pràctics de com gestionar la Responsabilitat Social Corporativa en una entitat esportiva.


Alfons Godall, vicepresident primer i responsable de l’àrea social del FC Barcelona, i Marta Segú, directora de la Fundació blaugrana, han exposat el cas pràctic del FC Barcelona davant l’atenta mirada d’empresaris provinents de diferents àmbits.

Una jornada de prestigi

Sota el títol ‘Com viure els colors de la Responsabilitat Social Corporativa: el cas pràctic del FC Barcelona’ s’ha celebrat a l’IESE una conferència i un col•loqui posterior que ha aixecat força interès. Per Alfons Godall la presència del FC Barcelona en una escola de negocis com l’IESE és important i satisfactòria: “Normalment la gestió de clubs esportius no té gaire prestigi, ja que sembla que tot es redueixi a si la pilota entra o no. Avui som en una escola de negocis com l’IESE i hem explicat i demostrat que darrere la gestió d’aquesta Junta Directiva hi ha una planificació i uns objectius”.

El Barça, un club pioner

Marta Segú, directora de la Fundació FC Barcelona, ha recordat que el cas del Barça és gairebé únic en el món de l’esport: “Hi ha molt pocs clubs al món que portin a terme un tipus de responsabilitat social corporativa tan rigorosa com la nostra, amb tots aquests programes propis. El Barça vol que la seva responsabilitat social sigui una realitat i beneficiar d’aquesta manera les persones més desafavorides, nens i joves en el nostre cas”.

‘Més que un club’

Godall i Segú han explicat amb detall el model de gestió blaugrana, i s’han centrat en l’àrea social. En aquest àmbit, la Fundació ha esdevingut l’ànima del Barça i la manera de constatar-ho és amb el lema ‘més que un club’. La responsabilitat social corporativa del FC Barcelona és present tant en els programes propis (Centres XICS, Jornades d’Esport Solidari i Esport i Ciutadania) com en els programes de col·laboració amb les Nacions Unides (Unicef, Unesco i Acnur).

Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Gran acceptació
Desenes d’empresaris provinents de diferents àmbits, molts d’ells directors de Responsabilitat Social Corporativa de cadascuna de les empreses, han estat els oients d’aquesta jornada organitzada per l’IESE i Inforpress. És el cas, per exemple, de Ramon Folch, director de Responsabilitat Social Corporativa de Facility Services: “Ha estat molt interessant. No coneixia la feina de la Fundació del Barça i he quedat gratament impressionat. Nosaltres, igual que el Barça, també volem tornar a la societat part del que ens ha donat i ho fem amb programes amb els 30.000 treballadors que tenim”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana