Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Torrent: “Ho agafo amb molta il·lusió”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.01.2009 12:43

Torrent: “Ho agafo amb molta il·lusió”

Sònia de Alba / Cristina Collado


En les seves primeres declaracions com a nou directiu responsable de l’hoquei patins i futbol sala, Jordi Torrent va assegurar que assumeix aquesta nova etapa “amb molta il·lusió”.


El vicepresident i portaveu de la Junta, Alfons Godall, ho va anunciar després de la reunió de la Junta Directiva de dimarts passat: Jordi Torrent assumirà a partir d’ara el càrrec de directiu responsable de dues de les seccions professionals del FC Barcelona, l’hoquei patins i el futbol sala.

Una nova tasca que agraeix i que afronta amb molta il·lusió, tal com va assegurar a Barça TV i www.fcbarcelona.cat: “En primer lloc estic molt content i ho agafo amb molta il·lusió. És la decisió que ha pres la Junta Directiva, a la qual agraeixo la confiança que ha dipositat en mi, tant al president Joan Laporta com als meus companys de la Junta.”

Història i novetat

10-01-09_HOCKEY_02.jpgJordi Torrent és el responsable de dues seccions, l’hoquei patins i el futbol sala, que persegueixen objectius comuns, però amb històries ben diferents: “Sóc responsable de dues seccions. L’una, històrica, l’hoquei patins, en la qual hem de procurar mantenir el nivell que sempre han tingut aconseguint títols. I l’altra, el futbol sala, que és una aposta de l’actual Junta Directiva, i on cada vegada s’està aconseguint un nivell més alt i hem de procurar avançar en aquest sentit.”

Repàs a l’actualitat

El nou responsable d’aquestes dues seccions va repassar l’actualitat de totes dues. Pel que fa al futbol sala, Torrent va comentar el sorteig de Copa , en què el Barça Mobicat va quedar enquadrat amb el Benicarló: “L’altre dia vam guanyar el Benicarló i això que anàvem perdent 0 a 2. Esperem que el dia 26 ens pugui passar el mateix i passem l’eliminatòria.”

Pel que fa a l’hoquei patins, Jordi Torrent va confirmar que encara no es coneixen les dates per a la celebració de la Copa del Rei: “Es van canviar les dates perquè coincidien amb les eleccions a la Xunta de Galícia i encara no estan clares.”
Torrent: “Ho agafo amb molta il·lusió”
Present al bàsquet
Jordi Torrent va presenciar dimecres al vespre el partit de bàsquet entre el Regal Barça i el Zalgiris . El nou directiu responsable de l’hoquei patins i el futbol sala, va gaudir des de la Llotja del Palau d’una altra de les seccions professionals del club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana