Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Franquesa: “Volem generar recursos addicionals”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.01.2009 14:33

Franquesa: “Volem generar recursos addicionals”

Eduard Pujol / Anna Segura


El vicepresident ha afirmat que a més de convertir la Ciutat Esportiva en una instal·lació “eficient per al primer equip i el futbol base”, també es vol “generar recursos addicionals” creant un nou espai per desenvolupar activitats econòmiques.


Després de la reunió de la Junta Directiva de dimarts , el vicepresident institucional i de patrimoni del FC Barcelona, Joan Franquesa, ha estat a l’informatiu Barça Notícies de Barça TV per explicar l’impuls que s'ha donat a la instal·lació de Sant joan Despí.

Activitats econòmiques

terrenos_01.jpgEl vicepresident responsable de l'Àrea de Patrimoni ha afirmat que la remodelació dels usos de la Ciutat Esportiva s’ha fet per convertir-lo en un espai “eficient per al primer equip i el futbol base”. Però aquesta adequació –que es visualitzarà gràficament amb l'arribada dilluns de l'equip de Guardiola- no només s’acaba aquí, ja que un dels objectius és “reutilitzar” la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Per això s’ha pensat en crear un nou espai –en la superfície erma que actualment hi ha al costat del poliesportiu- per desenvolupar activitats econòmiques per “ubicar oficines, activitat hotelera i comercial”.

Invertir en patrimoni

Amb aquesta utilització complementària de la instal•lació del FC Barcelona a Sant Joan Despí es busca “generar recursos addicionals per invertir en patrimoni o bé mantenir les instal•lacions del FC Barcelona”, ha assegurat Joan Franquesa. I ha recordat que el que s’ha aconseguit amb aquesta remodelació “és que a aquests metres quadrats li hem donat un valor addicional”.

QM3D0371.jpgPer tant, el que destaca el vicepresident del Barça que “s’augmenta la massa de patrimoni no en metres quadrats sinó en valor”.

Altres ingressos

Però Joan Franquesa també ha recordat que es generaran altres ingressos a la Ciutat Esportiva, gràcies a la futura residència de la Masia: “No només serà residència per als jugadors del planter sinó també es podran ubicar seleccions internacionals o clubs de futbol per fer-hi 'stages'. És un espai pensat per a les necessitats dels primers equips que pot generar ingressos addicionals”.
Franquesa: “Volem generar recursos addicionals”
Orgullosos
El vicepresident de patrimoni, Joan Franquesa, no amagat que la Ciutat Esportiva Joan Gamper “és la millor del futbol base del món”. I per això ha reconegut que “podem estar molt orgullosos de tenir-la”.

A més, ha avançat que el club està pensant en la possibilitat de fer una jornada de portes obertes per tal que els socis del FC Barcelona puguin veure les modificacions de la Ciutat Esportiva.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana