Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Torrent, nou responsable d’hoquei i futbol sala


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.01.2009 12:00

Torrent, nou responsable d’hoquei i futbol sala

www.fcbarcelona.cat


El directiu Jordi Torrent ha estat nomenat nou responsable de les seccions professionals d’hoquei patins i de futbol sala, prenent el relleu de Jaume Ferrer i Josep Cubells.


A la Junta Directiva de dimarts , celebrada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, es va nomenar Jordi Torrent com a nou directiu responsable de les seccions d’hoquei patins i futbol sala.

Fins ara, Jaume Ferrer compaginava la seva tasca com a vicepresident de màrqueting i responsable de l’handbol amb la secció d’hoquei patins, mentre que el futbol sala era responsabilitat de Josep Cubells, que també és secretari de la junta i directiu responsable de la secció de bàsquet. Torrent, que fins ara estava adscrit al Departament de Màrqueting, pren el relleu al capdavant d’aquestes dues seccions i, per tant, assumirà la màxiam representació institucional.

Soci de tota la vida

Jordi Torrent, soci número 6440 del FC Barcelona, va ser nomenat directiu el 28 de juliol del 2008 i ratificat com a membre de la Junta Directiva al setembre, a la darrera Assemblea de Compromissaris. Torrent és actualment conseller delegat de l’empresa Iluminación Disano SA, amb seu social a Roda de Barà. Ha estudiat al Liceu Francès, a l’escola Aula i a la Facultat de Ciències Químiques, a Barcelona. A banda de la seva vinculació a l’entitat, també és soci del Cercle Eqüestre i del Cercle del Liceu.
Torrent, nou responsable d’hoquei i futbol sala
Debut al Palau, amb l’hoquei patins
El primer partit en el qual Torrent podrà exercir com a nou directiu de les dues seccions al Palau Balugrana serà aquest dissabte. El Barça Sorli Discau disputa la quarta jornada de l’Eurolliga davant l’Iserlohn a les 18 h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana