Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una llotja més jove


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.12.2007 13:35

Una llotja més jove

www.fcbarcelona.cat


Aquest diumenge la Llotja va presentar un aspecte més juvenil que en altres ocasions. Per mitjà de la iniciativa Llotja Oberta, vuit socis entre 14 i 18 anys van viure el clàssic.


En dates especialment simbòliques per als més joves com són les festes nadalenques, i coincidint amb un partit atractiu com és el clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, vuit joves socis van viure el compromís des de la llotja. Gràcies a la Llotja Oberta, aquests socis entre 14 i 18 anys va presenciar el matx des d’una posició privilegiada.

Els socis que van gaudir d’aquest partit des de la llotja van ser Gerard de Antonio (soci 65.609), Anna Ribera (sòcia 88.907), Manolo Pons (soci 128.387), Daniel Martinez (soci 162.621), Fer Freixas (soci 100.613), Jaume Sorde (soci 92.622), Òscar González (soci 54.471) i Marc Zamarreño (soci 59.516).

Aquesta és la primera vegada que, dins la iniciativa Llotja Oberta, el club destina un partit de Lliga als seus associats més joves.


Una llotja més jove
Obsequi per Nadal
Com és habitual amb els afortunats de la Llotja Oberta, el president Joan Laporta els va atendre uns minuts abans del partit. També va lliurar un obsequi a cada soci: una cartera per guardar el carnet del Barça.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana