Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Fura dels Baus, al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.11.2007 10:10

La Fura dels Baus, al Camp Nou

Míriam Nadal


Aquest dijous la Fura dels Baus ha actuat per primer cop a les instal·lacions del Camp Nou en el marc del Sopar Club Empresa.


IMG_5001.JPGEn el marc del Sopar Club Empresa, les instal·lacions del Camp Nou van viure un espectacle especial a càrrec de la prestigiosa companyia de la Fura dels Baus, que es va veure completat amb l'aportació de la companya Costuras Escénicas. L’acte va tenir lloc a l’esplanada de Tribuna, entre les dues passarel•les de l’estadi.

El Sopar Club Empresa és l’acte en què el FC Barcelona agraeix el suport de les empreses i entitats, com a patrocinadors o bé com a membres de les Llotges VIP.

Per primera vegada

IMG_4777.JPGLa Fura ha actuat per primer cop al camp blaugrana amb un espectacle que ha recordat molt els colors que lluirà el nou Camp Nou dissenyat per Norman Foster. L’acte ha durat uns 20 minuts.

En aquest sopar, el president, Joan Laporta, ha agraït el suport d’aquestes empreses, i també ha fet un apunt de la situació i les perspectives del club. Laporta ha subratllat la força i l’orgull amb el projecte de Norman Foster i el creixement del club.
La Fura dels Baus, al Camp Nou
Representació
En aquest sopar, la junta directiva ha estat representada pel president, Joan Laporta; el vicepresident de màrqueting, Jaume Ferrer; els directius Joan Franquesa, Albert Perrin, Josep Lluís Vilaseca i Antoni Rovira; la directora general, Anna Xicoy; el director de Màrqueting, Daniel Schlösser, i el director tècnic, Txiki Beguiristain.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana