Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Bojan ja té el Carnet Jove


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.11.2007 14:14

Bojan ja té el Carnet Jove

Àngels Prieto


El jugador català Bojan Krkic ha rebut aquest dimecres, de manera simbòlica, el Carnet Jove número 500.000 de mans del Secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.


És jove, és català i és ja tot un referent per a milers de nois i noies de Catalunya. És per això que la Secretaria de Joventut de la Generalitat ha escollit Bojan Krkic per ser la imatge del nou Carnet Jove.

El blaugrana ha rebut, a més, el seu Carnet amb el número 500.000, en un acte simbòlic que ha tingut lloc a l’Auditori del Departament d’Acció Social i Ciutadania.

Referent per als joves

Bojan s’ha mostrat orgullós d'haver-se convertit en poc temps en un dels jugadors preferits de l’afició, especialment dels joves, i ha reconegut que la vida li ha canviat molt en poc temps: “És cert que la meva situació personal ha fet un tomb, però intento pair-ho amb humilitat i pensant que el més important és treballar sobre la gespa cada dia”.

El jugador ha agraït la confiança que, des de la Secretaria de Joventut, han dipositat en la seva imatge per promocionar el nou Carnet Jove, i ha afirmat que, a partir d’ara, el farà servir.
Bojan ja té el Carnet Jove
Promourà el Carnet al vestidor
Una de les novetats del Carnet Jove és l’ampliació del límit d’edat, de 25 a 29 anys. En aquest sentit, Bojan ha fet broma i ha assegurat que el promocionarà entre els seus companys de vestidor, que, majoritàriament, no superen els 29 anys.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana