Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Opcions per anar a Lió


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.11.2007 11:55

Opcions per anar a Lió

www.fcbarcelona.cat


El club i el RACC han organitzat diferents opcions per acompanyar l’equip barcelonista i, sobretot, per oferir la possibilitat de viatjar el mateix dia de partit, sortint al matí des de Barcelona i tornant en acabar el compromís.


Amb motiu del partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga de Campions del 27 de novembre entre l’Olympique de Lió i el FC Barcelona a l’Stade de Gerlanden, el club i el RACC han organitzat diferents opcions per acompanyar l’equip barcelonista i, sobretot, per oferir la possibilitat de viatjar el mateix dia de partit.

Avió d’un dia

fcblyon2_x10x.jpgUna possibilitat de viatge és anar i tornar el mateix dia de partit amb avió. El vol sortirà de l’Aeroport del Prat a les 9.00 del matí i arribarà a la ciutat francesa a dos quarts d’11. Un autocar traslladarà els aficionats fins al centre de Lió. A la tarda, el mateix autocar portarà els aficionats fins a l’estadi. El partit començarà a les 20.45 h i, un cop acabat, es tornarà a Barcelona.

El preu d’aquest viatge és de 305 euros per als del Barça i del RACC —330 euros per als seguidors no socis— més l’entrada, de 40 euros.

El termini d’inscripció en aquest avió acabarà el 22 de novembre a les 17 h, i està garantit si hi ha un mínim de 140 places.

Autocar

autocar_1.jpgLa segona possibilitat que ofereixen el Barça i el RACC per anar i tornar el dia 27 és l’autocar.
La proximitat geogràfica de Lió fa viable aquesta opció. El preu és de 75 euros per als socis del Barça i del RACC (anar i tornar) —80 euros per als no socis—, xifra a la qual s’haurà d’afegir el preu de l’entrada, de 40 euros. La distància entre les dues ciutats és de 640 quilòmetres, i l’autocar sortirà el mateix 27 al matí i tornarà en acabar el matx.


Opcions per anar a Lió
Altres possibilitats
La destinació francesa permet diferents possibilitats a més de les proposades pel RACC i el club. Aquells aficionats que vulguin desplaçar-se pel seu compte, ho poden fer:

Per carretera: Hi ha 640 quilòmetres de Barcelona a Lió, i el preu dels peatges, per trajecte, és d’uns 110 euros. La durada aproximada del viatge en automòbil és de 5 hores i 50 minuts. Autocars Eurolines ofereix la possibilitat d’anar a Lió i tornar-ne per 118 euros, amb sortida el dia 27, a les 01.35 h, i arribada a la ciutat francesa a les 11 h del matí. La tornada és el dia 28, a les 8.00 h del matí.

Avió regular: Per volar a Lió des d’El Prat hi ha dues opcions: volar amb Air France o bé amb Air Europa, tant el dia 26 com el 27. El primer vol surt a les 06.30 del matí, i el darrer, a les 17.30 h. La durada aproximada del vol és d’una hora i vint-i-cinc minuts. No hi ha vols de tornada el mateix 27 i, per tant, el retorn seria possible el dia 28, de les 8.35 h a les 20.05 h. Els preus varien segons el dia de compra i l’horari.

Avió de baix cost: El vol d’Easyjet a Lió surt de Barcelona a les 12.10 h i arriba a França a les 13.30 h. Per tornar, l’avió surt a les 11.05 h i arriba a Barcelona a les 12.30 h de l’endemà, el dia 28. Tampoc hi ha cap vol que permeti tornar després del partit. Per conèixer el preu, cal dirigir-se a la pàgina web d’Easyjet.

Tren: Pocs desplaçaments oferiran aquesta oportunitat: anar en tren fins a la ciutat del rival dels blaugranes a la Champions. Es pot anar a Lió sortint a les 08.45 h de Barcelona. Per tornar-ne, el tren que es pot agafar des de Lió surt el dia 28 a les 14.41 h, via Montpellier.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana