Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un somni per Foster + Partners


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.11.2007 16:05

Un somni per Foster + Partners

www.fcbarcelona.cat


Alistair Lenczner, soci de Norman Foster a l’empresa Foster + Partners, que remodelarà el Camp Nou, admet que el projecte és un somni per a l’estudi d’arquitectes.


Divendres es va tancar l’exposició de les maquetes que van concórrer al concurs de remodelació del Camp Nou, el qual, finalment, es va endur l’estudi Foster + Partners. Alistair Lenczner és un dels socis de Norman Foster a Foster + Partners; és, per tant, un dels responsables del futur Camp Nou. Lenczner va cloure, amb la seva exposició i defensa de la maqueta guanyadora, al Col•legi d’Arquitectes de Catalunya (C0AC), un cicle de conferències a càrrec dels finalistes al concurs.

Lenczner va explicar la importància que té per a l’estudi aquest projecte. “Per a Foster + Partners és un gran projecte. Per a mi, personalment, és un somni. Ja vaig fer amb Foster el gran estadi de Wembley. Fer un altre estadi és un somni”, va remarcar l’anglès.

L’arquitecte explica que la idea de Foster i Partners és anar colze a colze amb el club en aquest procés de renovació i d'adaptació de l'estadi als nous temps. Per això, confien a obrir una oficina a la ciutat, a Barcelona, per anar treballant en el projecte: “Buscarem una oficina a la ciutat; volem estar al mateix lloc que la gent del club. Així serem més eficaços”.

Encara no hi ha terminis per al tancament del projecte, però Lenczner exposa l’objectiu. El 2012 voldrien que l’estadi fos una realitat. “No hi ha data concreta, però l’objectiu és fer-lo per al 2012”.
Un somni per Foster + Partners
La maqueta torna a l'estadi
A començaments d’aquesta setmana, la maqueta de Foster, finalitzada l’exposició de les maquetes al COAC, tornarà al Museu del FC Barcelona, on quedarà integrada a l’exposició ‘50 anys de Batec Blaugrana’.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana