Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Seient Lliure tornarà a ser clau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.11.2007 16:21

El Seient Lliure tornarà a ser clau

www.fcbarcelona.cat


El partit entre el Barça i el Betis es jugarà a les 7 de la tarda, un horari força atractiu per als seguidors. És per això que tornarà a ser clau el Seient Lliure, tenint en compte que la jornada de Lliga coincideix amb el pont de Tots Sants.


Per tal que l’estadi presenti una bona entrada, i que totes aquelles persones que ho desitgin puguin tenir accés a una localitat, el club recorda als abonats que ja sàpiguen que no podran assistir al partit que poden alliberar la seva localitat per mitjà del Seient Lliure. A mesura que els socis vagin alliberant el seu seient, aquesta localitat es posarà immediatament a la venda.

Disponibilitat d’entrades

Seient-Lliure_blau_trazadoO.jpgAra per ara ja s’han venut 11.000 entrades i s’han alliberat 5.308 localitats, de les quals encara n'hi ha disponibles unes 1.500, xifra que anirà variant al llarg del cap de setmana en funció de la demanda i de les entrades que els abonats posin en venda per mitjà del Seient Lliure.

De moment, en les cinc jornades de Lliga disputades al Camp Nou, l'assistència no ha baixat dels 70.000 espectadors. De fet, la mitjana se situa en 78.804 persones, una dada en què el bon funcionament del Seient Lliure ha tingut molt a veure.

Fes clic aquí per alliberar la teva localitat.

El Seient Lliure tornarà a ser clau
El preu de les localitats
El preu de les entrades per al Barça Betis va entre els 24 i els 70 euros per als socis i els 30 i els 80 euros per al públic en general. A més, els socis tenen un 20% de descompte en la primera localitat. Per adquirir una entrada només cal accedir a qualsevol dels canals de venda habituals, ja sigui el web del club, www.fcbarcelona.cat, els terminals del Servicaixa de La Caixa, el telèfon 902 1899 00 o bé les taquilles de l’Estadi.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana