Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El centre solidari de Richard Toll, inaugurat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.10.2007 12:32

El centre solidari de Richard Toll, inaugurat

Marc Parramon


Uns 3.000 nens i nenes van participar al Senegal en la inauguració del nou espai de recolzament assistencial. El Barça, per mitjà de la seva Fundació, va portar el somriure a Richard Toll.


El president, Joan Laporta, va procedir a descobrir la placa que dóna per inaugurat el centre solidari de Richard Toll, emmarcat en el programa XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), gestat per la Fundació del FC Barcelona.

Uns 3.000 nens de la zona es van aplegar al voltant del recinte, alguns fins i tot disfressats. Per a la gent de Richard Toll, la inauguració era una grandíssima notícia, que es va celebrar com totes les grans notícies es mereixen: amb una festa. “La trobada amb els infants ha estat impressionant. Ens han fet sentir senegalesos”, assegura Laporta.

Cobertura per a 250 infants

premis_partit_reduida.JPGEl centre donarà suport educatiu, mèdic i psicosocial a uns 250 nens durant els tres primers anys de funcionament. Gairebé el 40% dels inscrits en aquest centre seran els nens talibés, que viuen en una situació molt precària a les Daares, les escoles coràniques del país. La resta d’inscrits seran nens de Richard Toll amb risc d’exclusió social, i es tindrà una cura especial de les nenes.

800 metres quadrats de superfície

Aquest centre social, de 800 metres quadrats, compta amb 450 metres quadrats construïts, que inclouen, entre altres espais, dues aules, una biblioteca, dos tallers, una cuina i dos blocs sanitaris.

Cap a Barcelona

La comitiva blaugrana ha agafat un vol a Dakar aquest divendres, via París, per tornar a Barcelona. Els representats de la directiva i l’equip de la Fundació marxen de Richard Toll amb la satisfacció que proporciona el treball ben fet. Una satisfacció reforçada per la condició de saber que s’ha fet una tasca compromesa i altruista.
El centre solidari de Richard Toll, inaugurat
Partits de futbol per celebrar-ho
Després de la inauguració es van disputar diversos partits de futbol, en uns camps adjacents al centre. Els integrants dels equips eren joves de la zona. Tot va tenir un aspecte molt barcelonista, incloses les equipacions oficials donades per la Fundació i la sacada d’honor d’un dels partits a càrrec de Joan Laporta.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana