Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Seient Lliure, clau per al Barça-Almeria


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.10.2007 14:12

El Seient Lliure, clau per al Barça-Almeria

www.fcbarcelona.cat


L’alta demanda per veure el partit de diumenge entre el Barça i l’Almeria fa que les alliberacions de les localitats a través del Seient Lliure tornin a ser clau a l’hora de veure un Camp Nou ple.


Ja s’han venut 11.900 entrades, de les quals 4.500 alliberades pels socis, per al partit de Lliga d’aquest diumenge entre el FC Barcelona i l’Almeria. A tres dies del partit, la disponibilitat d’entrades és escassa tot i la gran demanda que existeix. Per això, el Seient Lliure serà clau per a que el Camp Nou enregistri una gran assistència.

El Club fa una crida a tots els socis abonats que ja hagin pensat no assistir al partit perquè posin a la venda la seva localitat mitjançant el sistema Seient Lliure i, d’aquesta manera, permetre a un altre barcelonista gaudir del partit.

Com funciona?

El servei del Seient Lliure permet al soci amb abonament Complet o Lliga que no pot assistir a un partit a l’estadi posar a la venda la seva localitat abonada per aquell partit en concret, cosa que es tradueix en una constant evolució de la disponibilitat d’entrades. Això fa palès que, en cas de no trobar entrades en un moment concret, hi ha la possibilitat de trobar-ne posteriorment. Amb aquesta iniciativa el club intenta que l’estadi es presenti ple i sense cap buit a la graderia durant el partit. És per això que, a mesura que els socis vagin alliberant el seu seient, el FC Barcelona les anirà posant a la venda per aconseguir, així, un aforament complet.

Els preus de les localitats

Els preus de les entrades per a aquest partit per als socis (que tenen un 20% de descompte en la primera entrada) van dels 14 als 49 euros. El públic pot adquirir les seves localitats des de 18 fins a 61 euros. Per adquirir les entrades només cal accedir a qualsevol dels canals de venda habituals, ja sigui el web del club, www.fcbarcelona.cat, les terminals del Servicaixa de La Caixa, el número 902 18 99 00, o bé les taquilles del club, situades al mateix estadi.
El Seient Lliure, clau per al Barça-Almeria
Allibera el teu seient
Si vols alliberar la teva localitat a través del Seient Lliure clica aquí .


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana