Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit de l’exposició sobre el Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.10.2007 14:16

Èxit de l’exposició sobre el Camp Nou

Àngels Prieto


Amb motiu del 50è aniversari del Camp Nou, el Museu del Club va inaugurar el 24 de setembre la mostra “El Camp Nou, 50 anys de batec blaugrana”. Un mes després, per la mostra ja han passat més de 123.000 visitants, cosa que suposa tot un èxit.


123.471 persones han visitat, des del 24 de setembre i fins aquest dimecres, l’exposició “El Camp Nou, 50 anys de batec blaugrana”. De fet, només el dia de la seva inauguració ja van passar pel Museu més de dotze mil persones, atretes especialment per la possibilitat de veure de prop la maqueta de Norman Foster, guanyadora del concurs per dur a terme la remodelació del Camp Nou.

Una ullada a la història de l’Estadi

La mostra és un recorregut per la història de l’Estadi, des de la seva construcció als anys 50 fins a l’actualitat. Els visitants poden veure també, per mitjà de diversos audiovisuals, alguns dels moments més importants viscuts al Camp Nou, com el 5 a 0 del Dream Team i els actes del Centenari.

L’exposició es podrà visitar, com a mínim, fins al proper aniversari de l’estadi, és a dir, fins al 24 de setembre del 2008.

Torna la maqueta de Foster

La maqueta de l’estudi d’arquitectura de Norman Foster, actualment exposada amb les altres nou maquetes finalistes al Col•legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), tornarà al Museu del FC Barcelona a partir del 10 de novembre, un cop s'acabi la mostra del COAC. Cal recordar que, de manera excepcional, els visitants del Museu ja van poder gaudir de la maqueta de Foster durant el dia posterior a la presentació del projecte.

Èxit de l’exposició sobre el Camp Nou

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana