Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els veterans s’imposen a Linyola


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.10.2007 16:27

Els veterans s’imposen a Linyola

Miriam Nadal


El dissabte 20 d’octubre, els veterans del FC Barcelona es van imposar en un partit amistós als del Linyola, localitat natal del futbolista del primer equip Bojan Krkic i de l’exjugador Josep Maria Fusté.


Per un contundent 3 a 11, els veterans blaugrana es van imposar el dissabte 20 d’octubre als seus adversaris, els veterans del Linyola. Dos futbolistes blaugrana van ser els protagonistes d’un hat-trick: Blanqueras i Marc Escobar, amb tres dianes cadascun. ‘Pichi’ Alonso, amb dos gols, Sebastià Herrera, Josep Palau i Roberto López Ufarte van ser els altres futbolistes que van participar en la golejada.

L’onze blaugrana

bojan_pare_ok.jpgAixí, la formació titular de l’equip dirigit per Josep Palau va ser la integrada per Jesús Mariano Angoy, Salvador Miracle, Toño de la Cruz, Herrera, Sánchez Jara, Fusté, Villena, Blanqueras, ‘Pichi’ Alonso, Bojan Krkic (pare) i López Ufarte. També van participar en el compromís pels Barça veterans: Lluís Moragues, Vicenç Navarro, Pere Sala, Ramon Bruch, Marc Escobar i el mateix tècnic, Josep Palau.

veter_linyo_3.jpgVa ser un partit especial per a Josep Maria Fusté, nascut a Linyola, poble d’un protagonista de l’actualitat blaugrana, Bojan Krkic. En el compromís va participar el pare del futbolista.
Els veterans s’imposen a Linyola
85è aniversari del CF Linyola
Aquest partit servia per commemorar el 85è aniversari del Club de Futbol del Linyola. En la prèvia al compromís es va fer una ofrena floral en commemoració de l’aniversari. Així, el president de l’Agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda, va lliurar una escultura de l’avi del Barça al president del Linyola.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana