Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Pepito Ramos: entre els llibres i la pilota


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.10.2007 10:52

Pepito Ramos: entre els llibres i la pilota

Míriam Nadal


L’exfutbolista ha estat el protagonista del col•loqui celebrat dijous a la Biblioteca Miquel Llongueras de les Corts. Es tracta d'un punt d’unió entre l’esfèrica i la cultura.


A vegades, el futbol i la cultura, la pilota i els llibres, semblen distants. Però, en canvi, a la Biblioteca Miquel Llongueras s’ha demostrat que no ho són. Pepito Ramos, exjugador del Barça, ha estat el protagonista, aquesta setmana, de la biblioteca. Dijous es va celebrar un col•loqui al centre per parlar del Club, del futbol i de cultura. Una activitat especial per als assistents, així com per a l’exfutbolista.

La final de Basilea, un record molt especial

“Ha estat una iniciativa que, quan me la van proposar, la vaig trobar molt interessant i idònia: unir esport i cultura”, va apuntar, satisfet, l’exfutbolista de Mataró. A més de la conferència, en la qual Pepito Ramos va destacar com a millor record de la seva trajectòria “la final de Basilea, pels sentiments i emocions dels aficionats”, es va inaugurar el racó infantil del futbol a la biblioteca. I és que els petits també van adquirir protagonisme en aquesta cita.

Així veu el primer equip

Ramos segueix la trajectòria actual de l’equip amb la lupa del professional. Té la seva pròpia definició i diagnòstic del que veu dels homes de Frank Rijkaard. “L’equip està en una línia positiva a l’alça. Va començar amb dubtes, després de la pretemporada i de dues ensopegades com els empats. Però ara, a casa, el Barça és un fortí, i el Camp Nou serà una peça clau". 


Pepito Ramos: entre els llibres i la pilota


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana