Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, a Frankfurt


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.10.2007 13:36

El Barça, a Frankfurt

www.fcbarcelona.cat


El Club participarà a la Fira de Frankfurt de l’edició del 2007, de la qual Catalunya és la convidada d’honor. El president Laporta participarà en un col•loqui sobre la llengua catalana.


La Fira de Frankfurt és un esdeveniment transcendental per a la cultura catalana. D’una banda, és la fira més important del sector editorial internacional i funciona des del 1949. De l’altra, l’edició del 2007, amb Catalunya com a guest of honour —convidada d’honor— significa la promoció de la cultura, de la literatura i, en definitiva, del país més enllà de les seves fronteres. I el FC Barcelona no faltarà a la cita.

Així, en un dels esdeveniments que s’organitzen al voltant de la Fira, el president del Barça, Joan Laporta, participarà dimecres, a les quatre de la tarda, en una taula rodona que se celebrarà a la Sala Auditori Fòrum de la Fira sota el títol ‘El Català, un llenguatge global’. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana hi participarà conjuntament amb Josep Bargalló, director de l’Institut Ramon Llull; Bernat Joan, secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Iparraguirre, director general de la Fundació Punt.
El Barça, a Frankfurt
Visitaran els diferents espais
Abans d’assistir a la conferència, la delegació blaugrana visitarà els 200.000 metres quadrats que ocupa la Fira al centre de la ciutat. Una fira que durarà cinc dies, del 10 al 14 d’octubre —ambdós dies inclosos.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana