Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Vilaseca lliura el seu fons


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.10.2007 17:50

Vilaseca lliura el seu fons

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimecres Josep Lluís Vilaseca i Guasch, membre de la Junta directiva del FC Barcelona entre els anys 1969 i 1977, ha lliurat el seu fons documental al Centre de Documentació i Estudis del Club. De nou, s’amplia el fons documental del Barça.


La donació del fons documental del Sr. Josep Lluís Vilaseca i Guasch, membre de la Junta directiva del Futbol Club Barcelona entre els anys 1969 i 1977, ha estat gestionada pel Centre de Documentació i Estudis del Club, en compliment del seu objectiu de captar col•leccions i fons documentals que ajudin a estudiar i entendre la història i la realitat actual del FC Barcelona.

La cessió, que s’ha materialitzat aquest dilluns, consta d’un bon gruix de documentació relacionada amb la dinàmica interna del Club, com ara actes i anotacions de reunions de la comissió executiva; documentació relacionada amb els fitxatges de diversos jugadors, amb notes personals sobre les negociacions; expedients sobre casos especialment rellevants, com els de Sotil, Cruyff o Neskeens; informes sobre la plantilla i els equips inferiors; correspondència amb particulars sobre qüestions relacionades amb el Club, i pel•lícules en Super 8 mm. de partits del Barça de l’any 1974.

Documentació interessant

Del gruix de la documentació, que ja s’ha inventariat, destaca el contracte signat pel jugador alemany Gerd Mulller, que no va arribar a materialitzar-se (1973); una carta acompanyada d’un plec de signatures en què es demana la catalanització del Club al president Narcís de Carreras (1968); un document marc de la “Comissió de projecció barcelonista”, creada durant la presidència de Narcís de Carreras (1968), així com diversos documents interns amb projectes per conèixer l’opinió dels socis, impulsar activitats per als infants, etc., de la dècada de 1970.

Vilaseca lliura el seu fons

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana