Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades en funció del Seient Lliure


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.10.2007 13:22

Entrades en funció del Seient Lliure

www.fcbarcelona.cat


El partit que el primer equip disputarà diumenge davant l’Atlètic de Madrid està aixecant una gran expectació. Un cop més, les alliberacions de localitats mitjançant el Seient Lliure tornen a ser clau.


Aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda, torna el futbol al Camp Nou. La qualitat d’un rival com és l’Atlètic de Madrid i la seva poca habitual hora d’inici fan molt atractiu un partit ideal per veure en directe. I és que, de fet, només es pot respondre a l’elevada demanda d’entrades per a aquest matx mitjançant les que es posen a la venda per mitjà del Seient Lliure.

Poca disponibilitat

A les quatre de la tarda d’aquest dissabte només quedaven 72 entrades a la venda. Aquesta quantitat anirà canviant al llarg del dia i augmentarà o es reduirà segons les entrades alliberades i segons vagi evolucionant la venda de les mateixes. La disponibilitat de les entrades evoluciona de manera constant. Totes les entrades alliberades es posen instantàniament a la venda i els socis o públic que ho vulguin les poden adquirir. Això fa palès que, en cas de no trobar entrades en un moment concret, hi ha la possibilitat de trobar-ne posteriorment.

Per als jugadors és molt i molt important que la grada estigui plena. Ells desitgen més que ningú fer un bon espectacle, amb gols i jugades elèctriques, i necessiten el suport de l’afició del Barça, que sempre anima quan l’equip la necessita. Amb tot, és molt important que els socis abonats que no puguin assistir al partit recordin la possibilitat de posar a la venda la seva localitat mitjançant aquest servei, que permetrà a un altre barcelonista gaudir d’aquest compromís.

Funcionament del Seient Lliure

Els socis poden alliberar al lloc web www.fcbarcelona.cat, a l’apartat de socis, per telèfon trucant al 902 1899 00 o als terminals de Servicaixa. A més, alliberant amb antelació, les opcions de venda del seient són molt més elevades. Un cop el soci allibera el seu seient, el Club el posa a la venda al moment. D’aquesta manera, un altre soci o aficionat podrà adquirir-la i gaudir d’un partit en directe en què es respira l’emoció de veritat.

Recordem que, de les entrades alliberades venudes, els socis reben el 50% de l’ingrés en forma de descompte en l’abonament de la pròxima temporada. Així, els socis, els aficionats, els jugadors, el Club i, en definitiva, el Barça, hi surten guanyant.
Entrades en funció del Seient Lliure
Preus i punts de venda
Els preu de les entrades per als socis, que tenen un 20% de descompte en la compra de la primera entrada, van de 32 a 88 euros. El públic pot adquirir les seves localitats des de 40 fins a 110 euros. Per comprar una localitat es pot fer fàcilment des de casa al lloc web www.fcbarcelona.cat, en un Terminal de Servicaixa de La Caixa, trucant al 902 1899 00 o bé a les taquilles del club que hi ha al Camp Nou.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana