Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Jacint Borràs, nomenat nou directiu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.10.2007 21:26

Jacint Borràs, nomenat nou directiu

Angels Prieto / Marc Parramon


La reunió de la Junta Directiva celebrada aquest divendres a la població de Sant Feliu de Pallerols ha servit per donar a conèixer alguns canvis, entre ells el nomenament de Jacint Borràs com a nou directiu.


Jacint Borràs ha estat nomenat nou membre de la Junta Directiva. Nascut a l’Hospitalet de Llobregat i amb el número de soci 2.959 fins ara era membre de la Comissió Social del FC Barcelona. A més també és membre del Patronat de la Fundació del FC Barcelona i ha desenvolupat en els últims anys una important tasca de recolzament a les penyes del club en diversos actes i trobades.

Rafael Yuste, responsable del futbol base

Un altre dels canvis a l’organigrama directiu de l’entitat és la incorporació de Rafael Yuste com a directiu responsable del futbol base. Fins ara, Yuste era vocal de la Junta.

QM3D4672.JPGD’altra banda, la reunió itinerant de la Junta també ha aprovat la incorporació de 27 noves penyes oficials. La distribució geogràfica de les noves penyes són les següents: nou pertanyen a Catalunya, una correspon al País València, 11 són de la resta de l’Estat i sis de l’estranger. Els països que estrenen per primera vegada una penya oficial del FC Barcelona són Turquia, Níger i Jordània.

Sant Feliu de Pallerols de blaugrana

La localitat gironina ha acollit amb els braços oberts la Junta itinerant del FC Barcelona. S’ha respirat barcelonisme per tots els racons del poble amb banderes del Barça i senyeres penjades als balcons de les cases. L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, ha donat la benvinguda a la Junta Directiva encapçalada per Joan Laporta.

Durant tota la tarda s’ha celebrat una festa popular a la Plaça de l’Ajuntament amb la participació del tot el poble. A la nit, un sopar amb les Penyes de la Garrotxa donarà per tancada aquesta jornada especial.
Jacint Borràs, nomenat nou directiu
Un nou equip ecocardiovascular
Durant la reunió de la Junta Directiva celebrada a Sant Feliu de Pallerols també s’ha aprovat l’adquisició d’un equip ecocardiovascular per als Serveis Mèdics del club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana