Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça promocionarà els hàbits de lectura


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.10.2007 14:38

El Barça promocionarà els hàbits de lectura

www.fcbarcelona.cat


Amb motiu del partit de futbol entre el FC Barcelona i l’Atlético de Madrid, que se celebrarà diumenge al Camp Nou, el Barça s’afegirà al Pla de Foment de la Lectura del Ministeri de Cultura per promocionar els hàbits de lectura entre els ciutadans.


Abans de l’inici del partit, el Ministre de Cultura, César Antonio Molina, farà una donació simbòlica de llibres al president del FC Barcelona, Joan Laporta, i al president de l’Atlético de Madrid, Enrique Cerezo. L’acte es completarà amb una donació de llibres infantils i juvenils als joves residents de la Masia del Barça, que rebran també un lot de llibres de l’editorial Océano.

D’altra banda, abans de l’inici del partit, els jugadors del FC Barcelona es fotografiaran amb el lema de la campanya “si tu llegeixes, ells llegeixen”. A més, es projectaran, als marcadors i a les bandes de l’estadi, anuncis i missatges de conscienciació ciutadana de la importància d’educar en la lectura.

Pla de Foment de la Lectura

Aquesta acció s’emmarca dins del Pla de Foment de la Lectura 2004 – 2007, que parteix de la convicció que la lectura és un element fonamental en el desenvolupament de la personalitat i la socialització.

El Pla entén la promoció de la lectura com una tasca comuna de tota la societat, fruit de la col•laboració entre els responsables de polítiques culturals, socials, esportives, educatives i de comunicació. Així, el Ministeri de Cultura aprecia especialment la col•laboració de les entitats esportives per la seva capacitat de comunicació i impacte entre la ciutadania.

Per a més informació es pot consultar la pàgina: http://www.mcu.es/libro/MC/PFL/index.html
El Barça promocionarà els hàbits de lectura


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana