Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Balanç d’un acord històric


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.09.2007 19:45

Balanç d’un acord històric

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i l’UNICEF faran balanç aquest dimecres 26 de setembre de l’històric acord que va unir les dues entitats, ara fa un any.


El president Joan Laporta es reunirà aquest dimecres a la seu de l’UNICEF a Ginebra (Suïssa) amb Philip O’Brien, director regional de l’UNICEF i Consuelo Crespo, Presidenta de l’UNICEF a Espanya per fer balanç del primer any de compromís entre l’entitat blaugrana i l’organització mundial.

Un any de l’acord

A les 11.20 del matí, els dirigents compareixeran en roda de premsa per tal de exposar als mitjans informatius les seves respectives valoracions d’aquest any d’acord. Després d’atendre als periodistes, el responsable regional de la seu de l’UNICEF a Ginebra i el president Joan Laporta realitzaran una reunió de treball, en la qual també participaran altres executius de les dues entitats.


Aquesta trobada serveix per avaluar i analitzar aquesta primera temporada d’acord entre el Barça i l’UNICEF, un vincle sense precedents entre un club de futbol i un organització humanitària.

La feina feta a Swazilàndia

Un dels punts principals que es tractaran en aquesta reunió de treball serà l’actuació a Swazilàndia, on s’ha destinat el milió i mig d’euros del FC Barcelona en aquest primer any de l’acord. Recordem que les dues entitats van signar un compromís per cinc anys.

Un altre dels punts forts de la reunió i d’aquest primer any d’entesa serà avaluar l’impacte del logo d’UNICEF a la samarreta del FC Barcelona. Una samarreta que mai abans havia dut cap patrocini o motiu.

Després d’abordar l’anàlisi detallada d’aquest primer any, els màxims responsables de les entitats faran projecció de futur i tractaran les fites i objectius per aquesta nova temporada.
Balanç d’un acord històric


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana