Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una cerimònia imprescindible


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.09.2007 17:15

Una cerimònia imprescindible

www.fcbarcelona.cat


Amb motiu del 50è aniversari de la inauguració del Camp Nou, el club ha preparat uns actes festius que tindran lloc des de les 9 de la nit, abans de l’inici del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Sevilla que es disputarà demà a l’Estadi.


A les 10 de la nit tindrà lloc un interessant Barça-Sevilla, però l’espectacle començarà una hora abans. Als barcelonistes els espera una festa plena d’emocions i sorpreses per a commemorar el 50è aniversari del Camp Nou.

El planning

-Inici de la festa amb llum, música i color.

-Enlairament de 50 pilotes daurades que simbolitzaran els cinquanta anys de futbol a l’Estadi. Cadascuna d’aquestes pilotes portarà inscrit un any entre 1957 i el 2007. A més, es projectaran pels videomarcadors alguns dels gols que ja han passat a formar part de la història del FC Barcelona.

-Homenatge a la plantilla que presentava el FC Barcelona l’any 1957. Com aleshores, sonarà per megafonia ‘l’Himne de l’Estadi’, mentre ‘l’speaker’ Manel Vic dirà, un a un i des de la gespa de l’Estadi, els components d’aquella alineació llegendària.

campnoudins444.jpg-Enlairament d’una pilota gegant amb els noms de tots els jugadors que han passat pel Camp Nou al llarg dels seus cinquanta anys de vida. L’esfera porta inscrits els noms de 500 jugadors i sosté a una acròbata que evolucionarà per l’Estadi al ritme de la cançó “Temps era temps”, de Joan Manel Serrat.

-Interpretació del ‘Cant del Barça’ per l’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida pel mestre David Jiménez Carreras.

-Presentació del projecte de remodelació del Camp Nou de l’equip d’arquitectes Foster + Partners.

-Espectacle de focs d’artifici.
Una cerimònia imprescindible
Un equip de luxe
Està confirmada l’assistència dels exjugadors Gustau Biosca, Martí Vergés, Estanislao Basora, Evaristo Macedo, Joan Segarra, Justo Tejada, Luis Suárez, Enric Ribelles, Ferran Olivella i Antoni Ramallets. Tots ells sortiran sobre la gespa un a un. Per diferents motius, no podran ser-hi Isidre Flotats, Hermes González, Melanio Olmedo i Lluís Coll. Malauradament, la mort s’ha endut alguns dels protagonistes d’aquella època, com és el cas de Joaquim Brugué, Pere Estrems, Enric Gensana, Ramon Alberto Villaverde, Francisco Goicolea, Sígfrid Gràcia, Eulogio Martínez, Andreu Bosch i Ladislao Kubala.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana