Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La LFP acorda garantir el senyal televisiu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.09.2007 17:47

La LFP acorda garantir el senyal televisiu

www.fcbarcelona.cat


La Lliga de Futbol Professional modificarà els seus estatuts per poder oferir el senyal de tots els partits de Primera i Segona Divisió i exigeix a les operadores el compliment dels contractes.


La Lliga de Futbol Professional (LFP) modificarà els seus estatuts per poder produir el senyal televisiu de tots els partits de Primera i Segona Divisió i mantindrà els horaris fixats per aquest cap de setmana: un partit en obert, un de pagament i la resta, de pagament per visió (‘pay per view’). En el cas del Barça, es confirma, doncs, que el partit contra l'Osasuna serà diumenge, a les 21 h (Canal+).

Així ho ha acordat avui l’Assemblea General Extraordinària de LFP, convocada per estudiar el conflicte entre Audiovisual Sport (AVS) i Mediapro per produir el senyal de televisió del Campionat de Lliga.

El president de la LFP, José Luis Astiazarán, ha explicat que a més a més, encarregaran a la Comissió Delegada de la Lliga el canvi reglamentari, “exigint a les dues operadores el compliment de les seves obligacions contractuals, ja que els acords de cessió de drets de retransmissió existents actualment entre aquestes i els clubs s’estan incomplint”.
La LFP acorda garantir el senyal televisiu


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana