Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Guia del Soci: tota la informació de servei


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.09.2007 16:52

Guia del Soci 2007/08: tota la informació de servei

www.fcbarcelona.cat


Els socis ja tenen a la seva disposició la Guia del Soci per a la present temporada. Es tracta d’una eina molt pràctica que ha canviat sensiblement el format i el disseny.


El FC Barcelona ha editat aquest estiu la 4a edició de la Guia del Soci per informar de totes les novetats en els serveis i productes que el club ofereix al públic en general, i als socis en particular, així com de tots els descomptes i ofertes exclusives. Són 38 pàgines en color que contenen informació interessant per als socis, que pretenen ser una referència per a tota la temporada del que es pot trobar al Barça.

Una eina de consulta

L’objectiu és que la guia esdevingui una eina pràctica de consulta durant tot l’any i que els seus usuaris puguin utilitzar-la per fer-hi tot tipus de consultes, com ara beneficis, avantatges i descomptes que ofereix el carnet de soci; calendari de les lligues de les diferents seccions del club; preus de les entrades i dels abonaments; serveis i productes (Pista de gel, Museu, Experiència Virtual Barça, FCBotiga, Barça TV, Barça TV Online, web, FCB Mòbil, etc.). En definitiva, es vol agrupar tota la informació de servei del club per posar-la a l'abast dels aficionats.

Algunes novetats

El més destacat d'aquesta guia, que aquest any arriba a la quarta edició, és el canvi de format, més petit i pràctic, i amb tota la informació més ben estructurada per facilitar-ne l’ús. El canvi de disseny aporta també més facilitat de lectura i més ordre. Una altra novetat de la guia és la seva versió en anglès, per als socis i sòcies estrangers, a part de les versions en català i castellà.
Guia del Soci 2007/08: tota la informació de servei
Enviaments
A mitjan setembre, els socis, penyes i titulars del carnet Gent del Barça rebran a casa la Guia del soci per correu. Juntament amb la guia, els socis rebran una versió reduïda de butxaca, on a banda de tenir gran part de la informació de la guia gran, podran guardar-hi també el carnet de soci.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana