Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Canvi de fesomia del Palau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.09.2007 10:30

Canvi de fesomia del Palau

Sònia de Alba


De l’estiu s’ha extret el màxim rendiment. El Palau Blaugrana ha vist com no només se li ha fet un rentat de cara, sinó també s’han modernitzat i maximitzat els espais de l’escenari poliesportiu per antonomàsia del barcelonisme.


Des de l’endemà que va acabar la temporada de bàsquet i totes les seccions van encetar les vacances, els operaris van ficar-se de ple en les obres del Palau.

Una nova imatge

qm3d6362.jpgDe les primeres feines que es van dur a terme va ser el canvi de cadires per a tots els espectadors. Els nous seients són més confortables, amb un disseny i uns colors més vius i atractius. Alhora es va aprofitar per fer una reducció de l’espai de la llotja presidencial per donar cabuda a una àrea per a empreses. A partir d’ara la llotja queda dividida en dues seccions on s’encabeix als directius, amb una capacitat per a 63 persones, i la zona d’empreses, amb 108 localitats.

En aquest sentit, la zona vip de les entitats vinculades al Palau també s’ha renovat. 150 persones podran tenir cabuda augmentant gairebé en un 50% l’aforament que hi ha hagut fins ara.

Una de les grans novetats és que els abonats seran convidats de manera rotatòria a aquesta zona.

Manteniment general

qm3d6366.jpgCom cada any, els operaris aprofiten el període d’inactivitat competitiva per realitzar les tasques més feixugues que no es poden dur a terme durant la temporada. Aquestes són la neteja i segellat del paviment. Enguany a més s’ha aprofitat per pintar les baranes i retocar les infraestructures més perjudicades. També s’ha procedit al poliment del parquet. L’estiu passat es va fer el canvi cíclic del terra de la pista, com se sol fer cada 6 anys aproximadament.

Millor tracte pels jugadors

qm3d6354.jpgQuant als canvis que afecten directament els equips, el bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala gaudiran d’uns vestidors més amplis. Als darrers anys s’ha anat millorant l’espai dels equips de les seccions professionals, llocs on passen tantes o més hores que en la pista. A banda d’aquesta ampliació, també s’ha creat una zona de recuperació. L’antiguitat del Palau sempre suposa un obstacle pràcticament insalvable per fer millores de consideració. Però a partir d’aquesta temporada els fisioterapeutes i preparadors físics disposaran de més elements per facilitar el seu treball. Es tracta d’una zona d’aigües i d’un espai adaptat per mantenir els jugadors en perfectes condicions.
Canvi de fesomia del Palau

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La reforma més important de la història
El Palau Blaugrana es va construir l’any 1971. Des d’aleshores és cert que s’han anat produint diferents canvis però tots en la línia de la modèstia que obligava una instal·lació tant antiga. L’any 1994 el Palau va veure com la graderia augmentava la seva capacitat i es passava dels 5.700 espectadors a 7.334. Amb l'actual reforma, el Palau tindrà un total de 7.585 localitats. Per tant, la readaptació que ha viscut aquest estiu el pavelló barcelonista es pot considerar la més completa des de la seva construcció ara fa 36 anys.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana