Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Presentats els projectes de remodelació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.08.2007 14:12

Presentats els 10 projectes de remodelació de l'Estadi

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ja disposa dels projectes dels deu estudis d'arquitectura que van ser seleccionats per participar en la segona fase del concurs per remodelar el Camp Nou.


En els últims dies, els candidats seleccionats han fet arribar al club la documentació necessària que recull les seves propostes. Tal com preveuen les bases del concurs, es tracta, entre d'altres aportacions, de panells amb la representació gràfica del contingut de la proposta, així com un suport digital en el qual s’inclou, a més, la memòria explicativa de la proposta i l'avaluació justificada del pressupost.

Avaluació prèvia

Al final del mes d’agost, i quan es disposi de tota la informació, la Comissió Tècnica del concurs analitzarà les diferents propostes en múltiples sessions de treball, per comprovar que compleixen els requeriments tècnics que demanava el club. L’objectiu és poder formular una recomanació al Jurat abans del 7 de setembre. Després de l'anàlisi de la Comissió Tècnica, les propostes també seran analitzades per una Comissió Cívica (amb representació dels veïns), abans que es faci pública la decisió del Jurat cap a finals de setembre.

Alguns requeriments

Cal recordar que s'exigien unes característiques específiques, com per exemple que l'Estadi tingui un mínim de la graderia coberta (respectant els elements essencials de l'estructura de 1957) o que la remodelació serveixi per integrar i millorar la relació de l'Estadi amb el seu entorn, la qual cosa, de retruc, ha de permetre l'ús públic dels terrenys que l’envolten per als veïns de les Corts.
Presentats els 10 projectes de remodelació de l'Estadi


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana