Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un any de l’acord amb UNICEF


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.07.2007 13:05

Un any de l’acord amb UNICEF

Berta Brau / Anna Segura


Aquest dissabte es compleix un any des de que el FC Barcelona i UNICEF van anunciar l’acord en què el club blaugrana es comprometia a treballar durant 5 anys amb l’agència de les Nacions Unides.


El 14 de juliol de 2006 el FC Barcelona i l’UNICEF signaven un acord per treballar plegats. Un any més tard, continua vigent l’objectiu d’aquest compromís centrat a lluitar pel benefici dels nens orfes i en situació vulnerable, en particular els que estan afectats pel virus de la SIDA.

Accions solidàries

web_27.jpgA banda de les aportacions econòmiques anuals acordades amb UNICEF, des de juliol del 2006, el Barça, a través de la seva Fundació, ha dut a terme diverses accions solidàries lligades al lema d’aquesta acord: ‘Barça, més que un club, una nova esperança global per als infants vulnerables’.

Entre les diferents iniciatives hi ha la que s’està duent a terme a Swazilàndia, el país més afectat per la SIDA. O campanyes mundials de sensibilització com la cessió de la samarreta del primer equip per posar el logotip d’UNICEF. Durant aquest primer any també s’han organitzat partits amistosos com el que van jugar els nens d’Uganda contra l’equip cadet del FC Barcelona.

Premiat en els Laureus

En la darrera edició dels Premis Laureus celebrada durant el mes d’abril a Barcelona, el Barça va ser guardonat amb el premi a L’Esperit de l’Esport. L’acord amb UNICEF va ser clau a l’hora de rebre aquest reconeixement.
Un any de l’acord amb UNICEF
UNICEF, amb els drets dels nens
UNICEF es va crear l’any 1946 per l’Assemblea General de les Nacions Unides per respondre a les necessitats més urgents de la infància a Europa que, després de la Segona Guerra Mundial, es trobava en situació molt precària.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana