Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Preparatius per a la votació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.06.2008 13:19

Preparatius per a la votació

www.fcbarcelona.cat


El Futbol Club Barcelona ha començat a preparar tota la infraestructura necessària per acollir l’acte de votació del dia 6 de juliol. De moment, ja s’han començat a col·locar al Camp Nou algunes de les 120 meses electorals.


Gol Sud, Lateral i Gol Nord seran les zones de l’estadi on s’ubicaran les 120 meses electorals que estaran obertes de les 9 del matí a les 21.00h.

Les meses, el primer

Aquests dies els operaris treballen en la construcció, col•locació i distribució de les 120 meses electorals que hi haurà a l’estadi. La previsió és tenir-les totes apunt el dia 3 de juliol.

Les banderoles, diumenge

La nit de diumenge cap a dilluns es penjaran als voltants del Camp Nou les primeres banderoles amb l’eslògan de la campanya: “Vine a votar, vine al Camp Nou”. L’objectiu és recordar a tots els socis barcelonistes la importància de participar-hi amb el seu vot.

L’operativa, per tant, ja està en marxa per tal que la votació del dia 6 es dugui a terme amb les màximes facilitats i comoditats.
Preparatius per a la votació
Tot un dia ple d'activitats
Per tal de promoure la màxima assistència a les urnes, el club ha organitzat una jornada de portes obertes per als socis coincidint amb l’horari de la votació, de 9 a 21 hores. Durant aquestes hores, els socis del FC Barcelona podran gaudir de diferents activitats, des de jugar al Camp Nou, a activitats per l’esplanada així com gaudir també d’una oferta en abonaments per a la temporada que ve.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana