Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“És una samarreta plena de sentiments”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.06.2008 14:08

Laporta: “És una samarreta plena de sentiments”

Anna Segura


Durant l’acte de presentació de la nova samarreta, el president Joan Laporta ha reconegut: “Els nostres jugadors lluiran una samarreta moderna, capdavantera i plena de sentiments”.


El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i el director de Sports Marketing de Nike, Albert Baronet, han coincidit durant la presentació de l’equipament per a la temporada que ve que la nova samarreta és una aposta moderna.

‘Més que una samarreta’

QM3D0026.jpgJoan Laporta ha afirmat durant el discurs que la samarreta del Barça és "més que una samarreta", ja que “és moderna, capdavantera i plena de sentiment”. En el mateix sentit, Albert Baronet ha reconegut que Nike “intenta aportar els millors productes sent una bona barreja tecnològica i de disseny”.

A més, el director de Sports Marketing de Nike ha explicat que les samarretes “són interpretacions modernes i espectaculars d’antigues equipacions històriques del FC Barcelona”. “No hem deixat de mantenir aquelles icones, símbols i detalls que ens agrada que porti la samarreta”, ha afegit.

Feina conjunta amb Nike

QM3D9734.jpgEl vincle del Barça amb Nike va més enllà del fet de ser l’empresa que equipa el FC Barcelona. Joan Laporta ha reconegut que “desenvolupa amb el Barça programes de responsabilitat social corporativa, programes d’ajut a les persones i nens més vulnerables”.

Compromís global

QM3D9944.jpgEl president del Barça ha afegit: “L’esport, i sobretot el futbol, és un instrument per fer un món molt millor i aquí hem coincidit les voluntats i les capacitats de dues entitats capdavanteres com el Barça i Nike per desenvolupar aquest programa conjuntament”.

Vinculat a tot això, Albert Baronet ha afirmat: “Ens agrada estar amb els líders del sector no només a nivell de resultats esportius, sinó també amb els líders de sentiments, de missatges i de tasques”.
Laporta: “És una samarreta plena de sentiments”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Nova pilota de la Lliga
Durant l’acte de presentació no només s’ha pogut veure el nou equipament del FC Barcelona, sinó que també s’ha vist com serà la nova pilota de la Lliga per a la temporada que ve. L'esfèrica, anomenada Total 90 Omni Ball, s'ha disenyat per millorar la consistència, la precisió i la visibilitat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana