Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Avui, els nous equipaments


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.06.2008 10:30

Avui, els nous equipaments

www.fcbarcelona.cat


Ja queden poques hores per descobrir com seran els nous equipaments del FC Barcelona per a la temporada 2008/09. La presentació oficial serà aquest dimecres a les 13.00 h al Camp Nou.


Cada estiu es descobreix una de les gran incògnites de la temporada: com seran els nous equipaments del Futbol Club Barcelona. Aquest any el dia escollit és aquest dimecres, i l’escenari, les instal·lacions del Camp Nou.

Novetats de disseny i tecnologia

Els nous equipaments inclouen sorprenents novetats de disseny i tecnologia que de ben segur ajudaran al Barça a ‘passar al següent nivell’. Les noves samarretes són interpretacions modernes i elegants d’altres samarretes famoses de la història del club.

L’acte de presentació comptarà amb la presència del president del Barça, Joan Laporta, i del director de màrqueting esportiu de Nike, Albert Baronet.

La presentació dels nous equipaments donarà el tret de sortida als actes oficials de presentació dels nous jugadors del FC Barcelona per a la temporada que ve. Keita, Piqué i Martín Cáceres seran els primers a posar-se les noves samarretes.
Avui, els nous equipaments

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


L'1 de juliol, a la Botiga
Els nous equipaments que lluiran els jugadors de Pep Guardiola es podran comprar a partir del dia 1 de juliol a la Botiga del Futbol Club Barcelona. L’horari de la Botiga és de 10.00 a 20.30 h els dies feiners i de 10.30 a 14.30 h els diumenges i festius.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana