Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Crida per a la participació al vot de censura


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.06.2008 12:30

Crida per a la participació al vot de censura

www.fcbarcelona.cat


Sota el títol 'Vine a votar, vine al Camp Nou', el FC Barcelona ha posat en marxa una campanya institucional per fomentar la màxima participació al vot de censura de diumenge 6 de juliol. També hi haurà una jornada de portes obertes.


El club posarà en marxa, a partir d'aquests dimarts, una campanya institucional que vol promoure la participació dels socis en el vot de censura. Aquesta campanya es difondrà mitjançant anuncis als diaris, falques de ràdio, tanques, cartells i banderoles per tot Catalunya amb l’objectiu de recordar a tots els socis barcelonistes la importància de participar-hi amb el seu vot.  'El 6 de juliol no et quedis a casa, vine al Camp Nou. Vine a votar', és l’eslògan de la campanya de participació en la jornada.

Tot un dia ple d'activitats

El diumenge 6 de juliol és el dia de la votació de la moció de censura i per tal de promoure la màxima assistència a les urnes, el club ha organitzat una jornada de portes obertes per als socis coincidint amb l’horari de la votació, de 9 a 21 hores.

Durant aquestes hores, els socis del FC Barcelona podran gaudir de diferents activitats. Des de jugar al Camp Nou, a activitats per l’esplanada així com també gaudir d’una oferta en abonaments per a la temporada que ve. Cal recordar que aquesta serà la primera votació que es farà al Camp Nou des de les eleccions a la presidència del club del 1978. Posteriorment, totes les conteses electorals s'han fet al Miniestadi.

A continuació repassem les activitats previstes a les instal·lacions del club:

De 9 a 21 h:

- Marca un gol al Camp Nou: Els socis podran gaudir per primera vegada a la història d’un circuit d’entrenament a la gespa del Camp Nou, dissenyat per l’equip tècnic del Barça.

- Visita el Museu i l’Estadi: Per als socis que encara no ho hagin fet o que vulguin repetir l’experiència, podran fer un circuit totalment gratuït per les instal·lacions de l’Estadi, inclòs el Museu.

- Puja al bus dels jugadors: Els socis podran pujar a l’autobús oficial dels jugadors del primer equip.

- Oferta d’abonaments: Els socis sense abonament poden fer una prereserva d’abonament de tres i deu partits de Lliga per a la temporada 2008/09, a les oficines d’atenció al soci de l’estadi (zona gols) i adquiriran així un dret preferent de compra. Hi ha disponibilitat limitada i serà, per tant, una oferta vàlida fins a exhaurir-ne la disponibilitat.

De 10 a 20 h:

- Gran Mural blaugrana: Es pot participar en aquesta activitat pictòrica. El talent artístic dels socis es podrà veure en un gran mural blaugrana.

- Circuit d’habilitat amb 'segways': Amb aquest singular vehicle s’haurà de superar un circuit d’habilitat que requereix ganes de passar-ho bé i estar en forma.

- Urban Street al Camp Nou: Skate, BMX, break dance, ball hip-hop i exhibició de street art. Tot això es podrà fer a les instal·lacions. Les darreres tendències urbanes visiten el FC Barcelona.

De 12 a 14 h:

- Vine a fer el vermut: Vermut musical amb actuacions d’animació infantil que finalitzaran amb una cercavila.

Fes clic aquí per descarregar-te el programa d'activitats paral·leles previstes per al dia 6 de juliol.
Crida per a la participació al vot de censura
El carnet
Per tal de participar en aquestes activitats només serà necessari presentar el carnet de soci. Són activitats exclusives per a socis i els seus acompanyants.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana