Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Biografia emocional de Gamper


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.06.2008 09:21

Biografia emocional de Gamper

Míriam Nadal


Aquest dijous a la tarda s’ha presentat ‘'De Hans Gamper per a Joan Gamper: una biografia emocional', escrit per Emma Gamper, néta del fundador del FC Barcelona.


Aquest dijous la néta de Joan Gamper, Emma Gamper, ha presentat 'De Hans Gamper per a Joan Gamper: una biografia emocional'. Es tracta d’un llibre escrit des de l’emotivitat, ja que és la néta del fundador del FC Barcelona qui l’escriu.

L’autora explica que el projecte del llibre neix de la voluntat de tornar al seu avi l’honor de dur el seu cognom. La publicació de Clavell Cultura Edicions es basa principalment en Joan Gamper així com també en Barcelona i, sobretot, Suïssa, indrets necessaris per entendre la figura i el dinamisme del fundador del club.

La presentació s’ha fet a la Biblioteca Pública Arús, al passeig de Sant Joan, i l’acte ha comptat amb la presència del directiu del FC Barcelona Jacint Borràs i el director del Museu, Jordi Penas.


Biografia emocional de Gamper
Personalitats a l’acte
Aquest acte ha comptat amb la presència de Josep Brunet, director de la Biblioteca; Genís Morillas, director de Clavell Cultura Edicions, i Patrick Schafter, cònsol suplent de Suïssa.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana