Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Comunicat del FC Barcelona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.06.2008 16:43

Comunicat del FC Barcelona

www.fcbarcelona.cat


A continuació reproduïm el comunicat oficial que el FC Barcelona ha fet per desmentir les recents declaracions de José Mourinho sobre l'entitat blaugrana.


"El FC Barcelona lamenta les declaracions de José Mourinho recollides avui per la premsa portuguesa en què desqualifica el vicepresident esportiu del club, Marc Ingla, i en què assegura que la convocatòria d’una reunió a Lisboa per tractar sobre el seu projecte esportiu va ser a iniciativa del club.

Mourinho assegura que Marc Ingla va mentir dimarts passat, en una entrevista radiofònica, quan va dir que va ser el tècnic portuguès qui es va oferir per entrenar el primer equip de futbol del club.

El FC Barcelona vol aclarir que en cap moment Marc Ingla va fer aquesta afirmació, tal com es pot comprovar en la transcripció literal de l’entrevista. El vicepresident esportiu blaugrana va confirmar la trobada, tot i que va assegurar que la primera opció per ocupar la banqueta era Josep Guardiola. Quant a la reunió amb José Mourinho, Ingla va respondre textualment: “Quan dues parts parlen, el tant per cent d’interès és molt difícil de repartir.”

Així doncs, el FC Barcelona vol aclarir que la reunió del vicepresident esportiu i del secretari tècnic, Txiki Begiristain, amb José Mourinho, es va convocar en una època en què van coincidir dos aspectes: la necessitat de tenir previstes solucions esportives de futur i les mostres indirectes rebudes pels responsables esportius del club de l’interès de Mourinho per tornar a Barcelona.

El FC Barcelona lamenta profundament aquestes declaracions, que es desqualifiquen per si mateixes, i dóna per tancat aquest assumpte.


Dijous, 19 de juny del 2008"
Comunicat del FC Barcelona


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana