Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les entrades del Gamper, ja a la venda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.06.2008 10:49

Les entrades del Gamper, ja a la venda

www.fcbarcelona.cat


El Camp Nou ja es prepara per a la festa del Gamper el dissabte 16 d’agost, que enguany enfronta el Barça amb el Boca Juniors. L’enfrontament es jugarà pocs dies després del primer partit oficial del Barça de la temporada, a la Lliga de Campions.


L’últim cop que els argentins van disputar el Trofeu Joan Gamper va ser l’estiu del 2003, el dia en què Frank Rijkaard va debutar a la banqueta blaugrana com a local. Aquest cop, cinc anys més tard, serà Josep Guardiola qui s’estrenarà amb els argentins a casa. La Festa Gamper Estrella Damm serà també l’escenari per presentar en directe els nous fitxatges a l’afició blaugrana.

Condicions de venda

gamper_boca.jpgEls socis ja poden comprar les seves entrades per al Gamper Estrella Damm a les taquilles principals del club (accés 14) de 9 a 14.30 h i a les taquilles del museu de 10 a 20 hores (aquestes a partir de l’1 de juliol). També ho poden fer a través del lloc web del club , al telèfon 902 1899 00 i als terminals Servicaixa de La Caixa. A més, els socis poden comprar fins a dues entrades per carnet gaudint d’un descompte especial del 25%, amb entrades a partir de 19 euros.

La resta del públic podrà adquirir les seves entrades des de 25 € a partir de l’1 de juliol.
Les entrades del Gamper, ja a la venda
Entrada gratuïta per als més petits
Els socis que comprin una entrada d’adult a les taquilles del club podran demanar una entrada infantil gratuïta (fins als 14 anys). Aquesta promoció és limitada a 5.000 localitats i respon a un aforament repartit i ubicat en diferents zones de l’estadi. La promoció s’obrirà també per al públic en general a partir de l’1 de juliol, en funció de la disponibilitat.

Els joves fins als 25 anys podran gaudir d’un 2x1 (per una entrada de pagament, una altra de gratuïta) presentant els carnets joves de LKXA, Carnet Jove o Unidiversitat, junt amb el DNI a les taquilles del club. Aquesta promoció és vàlida fins a deu dies abans del partit i limitada a 2.000 entrades a zona general, a un preu de 25 €.

Per altra banda, amb l’alta de soci sènior i a partir de l’1 de juliol es podran sol·licitar dues entrades a lateral segona graderia amb un 25% de descompte.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana