Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El vot de censura serà el 6 de juliol al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.06.2008 11:18

El vot de censura serà el 6 de juliol al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident Alfons Godall ha anunciat que el vot de censura tindrà lloc el diumenge 6 de juliol al Camp Nou.


Alfons Godall, juntament amb el vicepresident Ferran Soriano, ha comparegut en roda de premsa per informar els mitjans de comunicació dels diferents acords als quals es va arribar després de la reunió de la Junta Directiva celebrada ahir, dimarts, al vespre.

En aquest sentit, el vicepresident blaugrana ha informat que un dels temes centrals va ser, precisament, el vot de censura. “La Junta Directiva valora molt positivament el procés i com s’ha anat produint. És un acte important que volem que es desenvolupi de manera modèlica i que al final d’aquest l’entitat en surti reforçada com a institució democràtica”, ha explicat.

La votació, de 9 a 21 hores

Segons ha explicat Alfons Godall, el vot de censura se celebrarà el diumenge 6 de juliol al Camp Nou. Les urnes per dur a terme la votació estaran obertes des de les nou del matí fins a les nou de la nit. En aquest punt, el vicepresident barcelonista ha apuntat que els estatuts del club “fixen un mínim de 12 hores de jornada electoral”.

Les urnes, ubicades en 120 taules

Les urnes estaran ubicades en 120 taules, que es distribuiran en ordre alfabètic. Al mateix temps, les taules estaran situades al Gol Nord, al Gol Sud i al Lateral del Camp Nou. Cada taula estarà presidida per compromissaris, mentre que el vocal de cadascuna de les taules serà un empleat del club.

Aquesta vegada, al Camp Nou

godallsoriano.jpgA diferència d’altres votacions, que se solien dur a terme al Miniestadi, aquest cop tindran lloc a l’estadi. Sobre aquesta qüestió, Godall ha indicat que s’ha optat pel Camp Nou perquè “estan previstes diferents activitats de lleure –que s’estan estudiant– que es faran tant a la gespa com a l’esplanada de l’estadi”. A més, hi haurà jornada de portes obertes per visitar el Museu.

I és que amb aquestes activitats el club pretén “afavorir el major nombre de participants”. El club també vol que aquesta votació sigui un èxit quant a “organització, participació i democràcia de l’entitat”.

Seguint amb el vot de censura, Alfons Godall ha explicat que el centre de dades estarà situat a les llotges del Lateral de l’estadi, i que la sala de premsa serà la del Camp Nou. Pel que fa a l'aparcament, per a tots aquells socis i sòcies que participin en la votació aquest queda establert tant al pàrquing subterrani del Camp Nou com a la zona universitària.

Cost de l'operativa

En definitiva, aquest vot de censura necessitarà un operatiu format per unes 700 persones que hauran de treballar aquell dia. El cost d’aquesta operativa per al club serà, tal com ha apuntat Godall, de mig milió d’euros.


Fes clic aquí per descarregar-te l'anunci oficial del vot de censura.

Foto: Reinaldo Coddou
Foto: Reinaldo Coddou

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Acord amb Mediapro pels drets dels partits de pretemporada

D’altra banda, Alfons Godall ha indicat que el FC Barcelona ha arribat a un acord amb Mediapro pels drets televisius dels diferents compromisos que el primer equip disputarà durant la pretemporada, així com els del Gamper i els dels partits de la lligueta prèvia de classificació per la a Lliga de Campions.

Concretament, Mediapro comptarà amb els drets dels dos partits que el conjunt de Pep Guardiola jugarà a Saint Andrews, els del compromís a Florència davant la Fiorentina, els dos de l’FCB US Tour 2008 (a Chicago i Nova York), el Gamper i els dos de la prèvia de la Champions.

A partir d'això, Alfons Godall ha deixat clar que Mediapro "queda facultada per negociar amb els diferents operadors televisius". 


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana