Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Soriano, al Cercle d’Economia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.06.2008 14:18

Soriano, al Cercle d’Economia

www.fcbarcelona.cat


Ferran Soriano ha estat un dels ponents en la conferència ‘L’impacte de l’Esport i el seu entorn en l’economia del país’, organitzada per la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País.


En aquest acte el vicepresident econòmic del FC Barcelona ha explicat el model de gestió del Barça. Soriano ha destacat que “el Barça cada dia és més global”, però alhora també ha subratllat la importància dels valors que ha de tenir el club per transmetre i arrelar.

Soriano també ha apuntat que el FC Barcelona és “una finestra al món”, ja que moltes vegades és també la imatge del país en altres indrets geogràfics. Per això, el vicepresident esportiu ha destacat “el repte i la responsabilitat d’administrar-lo”.

Cada cop amb més seguidors

A més, Soriano ha destacat el nombre creixent de seguidors del Barça en altres països com els Estats Units, amb dotze milions, o la Xina, amb 104 milions. Això es tradueix, segons el vicepresident, en les altes dades d’audiència dels partits del Barça fora de l’Estat espanyol o en el fet que el web del FC Barcelona en anglès és la versió més visitada, amb un 45%.
Soriano, al Cercle d’Economia


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana