Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rummenigge: “Europa veu el Barça pioner”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.06.2008 17:59

Rummenigge: “Europa veu el Barça com a pioner”

Miriam Nadal


Karl Heinz Rummenigge, president de l’ECA, ha elogiat el paper de l’actual Junta del FC Barcelona després de la reunió del nou organisme de representació dels clubs europeus.


Després de la reunió a les Llotges Noves del Camp Nou, el president de l’European Clubs Association (ECA) ha lloat la gestió dels últims cinc anys al FC Barcelona. “El FC Barcelona és molt important com a club a Europa. Sóc bon amic de Joan Laporta i el que ell ha fet en els últims cinc anys no ho ha fet ningú per aquest club. Recordo els problemes financers del club. Ara, en canvi, financerament el Barça és capdavanter. També esportivament, amb dues Lligues i una Lliga de Campions”, ha subratllat el president de l’ECA i del Bayern de Munich.

“Europa veu el Barça com a club pioner”, ha reconegut Rummenigge, i per això ha destacat: “Estem sorpresos del que està passant darrerament, els últims dos mesos”.

Segons Rummenigge, en una darrera enquesta a Alemanya sobre la imatge dels clubs quant al prestigi el FC Barcelona va sortir com el conjunt amb “millor imatge” d’Europa.

ar_35.jpgPel que fa als principals temes de debat de l’ECA, s’han convocat eleccions per als diferents càrrecs de la Board d’aquest organisme per als dies 6 i 7 de juliol, en què es farà l’assemblea general. La proposta de la FIFA dels 6+5 ha centrat bona part del debat. Tot i que no s’ha arribat a conclusions definitives, l’ECA considera no necessària aquesta mesura i que va contra les normatives europees de lliure circulació dels futbolistes.
Rummenigge: “Europa veu el Barça com a pioner”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana