Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El judici pels avals, vist per a sentència


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.06.2008 19:57

El judici pels avals, vist per a sentència

www.fcbarcelona.cat


Joan Laporta ha comparegut a la vista oral que s’ha celebrat al jutjat de primera instància núm. 24 de Barcelona per la reclamació relativa a la nul·litat de la presa de possessió de la Junta sorgida de les eleccions de l’agost del 2006.


A la reclamació, a tall subsidiari, es demana que l’actual Junta Directiva presti un aval.

La junta directiva guanyadora de les eleccions del juny del 2003 va prestar el mateix any 2003 el pertinent aval, el qual els va ser retornat per la Lliga de Futbol Professional l’agost del 2005 atenent als resultats econòmics obtinguts en les temporades 2003/2004 i 2004/2005.

El testimoni de Laporta

Laporta, que aquest dimecres ha comparegut com a president del FC Barcelona i també a títol personal, ha recordat que ni ell ni la junta guanyadora de les eleccions de l’agost del 2006 van avalar a l’inici del segon mandat perquè la Lliga de Futbol Professional va acordar que ja no era necessari. Laporta ha afirmat: “Era públic i notori que havíem aconseguit tenir superàvit durant tres exercicis seguits i, per tant, després de les últimes eleccions, la comissió gestora ens va dir que la nostra gestió era positiva i que, després de consultar a la LFP, podíem prendre possessió sense necessitat de depositar l’aval”.

El vicepresident i responsable de l’àrea econòmica, Ferran Soriano, i el vicepresident Jaume Ferrer han testificat en el mateix sentit.

El judici ha quedat vist per a sentència.
El judici pels avals, vist per a sentència


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana