Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Finalitza la validació de les firmes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.06.2008 15:14

Finalitza la validació de les firmes

www.fcbarcelona.cat


Aquest divendres al migdia la Mesa del vot de censura ha finalitzat el procés de validació de les firmes i el dilluns dia 9 de juny hi haurà reunió a la Federació Catalana de Futbol per valorar les al·legacions presentades per les dues parts.


David Moner, president de la Mesa del vot de censura, ha afirmat aquest divendres al migdia que donava per acabat el procés de validació de les firmes presentades per Oriol Giralt i Christian Castellví. S’han considerat vàlides un 97% de les 9.473 paperetes presentades.

Dilluns, reunió a la Federació

Moner ha explicat que la Mesa del vot de censura es reunirà dilluns per tractar el tema de les al·legacions: “Suposo que m’arribaran les al·legacions de les dues parts i per això ens reunirem dilluns a la seu de la Federació. El mateix dilluns també parlarem de les qüestions relacionades amb algun membre de la Mesa”.

Al·legacions per part del Barça

Els representants de la Junta Directiva del FC Barcelona, Joan Franquesa i Josep Lluís Vilaseca, han presentat al·legacions sobre les motivacions que Giralt i Castellví van presentar en la seva sol·licitud de vot de censura. El club també va presentar aquest dijous un recurs d’empara al president de la Mesa en base a les informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació en què s’acusa Christian Castellví de ser el responsable de greus crítiques a socis, jugadors i directius del Barça en un blog d’internet.
Finalitza la validació de les firmes
Satisfacció de Moner
David Moner ha dit que se sentia molt satisfet del procés i ha agraït públicament l’esforç de les dues parts: “D’una banda, el grup del vot de censura ha fet molt bé la seva feina, presentant un 97% de firmes vàlides. D’altra banda, el personal del FC Barcelona també ho ha fet de meravella perquè ha resolt la validació en pocs dies i sempre ha posat totes les facilitats”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana