Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Són uns terrenys únics a Europa”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.06.2008 11:34

L’alcalde de Viladecans: “Són uns terrenys únics a Europa”

www.fcbarcelona.cat


L’adquisició d’uns terrenys a Viladecans per part del FC Barcelona ha estat molt ben rebuda pel consistori local. El seu alcalde Carles Ruiz considera un orgull per a la ciutat que el Barça vulgui desenvolupar un projecte a l'entorn del Remolar.


L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz Novella, ha mostrat la seva satisfacció per l’adquisició per part del FC Barcelona d’uns terrenys que ha qualificat com a “únics a Europa”. Ruiz Novella ha dit que “es tracta d’un espai estratègic perquè està situat en un indret natural únic, ja que estan ubicats al costat d’una reserva natural i del mar, i molt a prop d’una gran ciutat com Barcelona”.

Una llarga relació

L’alcalde ha assegurat que l’Ajuntament i el FC Barcelona estan treballant plegats des de fa dos anys: QM3D5736.jpg“Estic segur que trobarem una fórmula d’integrar les necessitats del club amb la voluntat de l’Ajuntament de desenvolupar aquests terrenys per transformar-los en un gran espai social i cívic i alhora divulgar el gran valor ecològic del seu entorn”. En aquest sentit, el batlle ha manifestat que, tot i que el FC Barcelona ja havia adquirit fa molts anys uns altres terrenys a Viladecans, “per primera vegada hem trobat una línia de treball en què coincideixen els interessos de la nostra ciutat i del club”.
L’alcalde de Viladecans: “Són uns terrenys únics a Europa”
Reserva estratègica de sòl
Cal recordar que el FC Barcelona va formalitzar dimecres passat la compra de prop de 28 hectàrees de sòl a l’entorn de l’estany del Remolar, entre l’autovia de Castelldefels i l’aeroport, qualificades com a equipaments metropolitans d’ús esportiu. Els terrenys són una reserva estratègica de sòl, que podran ser utilitzats com a futurs equipaments esportius del club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana