Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Nova reserva estratègica de sòl


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.06.2008 12:49

El club adquireix una reserva estratègica de sòl

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha adquirit 27,8 hectàrees de sòl al terme municipal de Viladecans, propietat de Golf Viladecans, per un valor de 18 milions d’euros.


QM3D5745.jpgAquesta peça de terrenys, sensiblement triangular, s’ubica a l’entorn de l’Estany del Remolar, entre l’autovia de Castelldefels, l’aeroport i la delimitació del domini públic marítim terrestre.

Aquestes finques, d’acord amb el Pla General Metropolità i el Pla Especial aprovat, tenen una qualificació com a equipaments metropolitans d’ús esportiu. Podran, per tant, ser utilitzades per a futurs equipaments esportius del club o com a reserva estratègica de sòl.

QM3D5736.jpgAquesta operació enforteix el patrimoni immobiliari de l’entitat i és fruit d’un procés que es va iniciar el primer semestre de l’any passat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans. La Junta Directiva va aprovar l’operació el 22 de novembre passat. Uns dies més tard, el 28 de novembre, se signava el contracte de compra-venda, que s’ha formalitzat en escriptura pública amb data de 28 de maig del 2008.

Fes clic aquí per veure el plànol dels terrenys.

El club adquireix una reserva estratègica de sòl

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Godall: “És una reserva estratègica de futur”

El vicepresident, Alfons Godall, ha valorat l’adquisició dels terrenys a Viladecans: “Té una qualificació urbanística que permet que s’hi construeixin equipaments esportius, amb la qual cosa, en línia d’incrementar el valor del patrimoni del club, l’entitat ha adquirit una peça que constitueix una autèntica reserva estratègica de futur”. Godall ha subratllat la importància per a l’entitat. “Sabem que aquesta peça dóna molt de joc per poder tirar endavant projectes relacionats amb l’activitat social i esportiva del club; també en possibles operacions de compensació futura”. I ha afegit: "S’ha fet públic ara perquè l’acord de compra, tot i que les gestions van començar el primer semestre de l’any passat, s’ha escripturat ara”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana